Hur Style en Bob Hair Cut

July 7

Hur Style en Bob Hair Cut


Bob frisyr har funnits i decennier, men det fortsätter att vara en klassisk stil som fungerar bra på nästan vem som helst. Bob frisyr är i allmänhet någonstans mellan hakan och axellångt och kan vara samma längd runt eller det kan ha skikt. Din frisör kommer att kunna rekommendera vilken längd ser bäst på dig. Efter tvättning och konditionering, kommer det inte ta lång tid att styla din bob. Allt du behöver är en stylingprodukt, en hårtork och ett strykjärn!

Instruktioner

Rengör håret.

1 Tvätta håret med ett schampo som är lämpligt för din hårtyp att uppnå bästa resultat. Det finns flera sorter tillgängliga, inklusive schampo för fint hår, lockigt hår, färgat hår och torrt hår.

2 Skölj noga.

3 skick håret.

4 Skölj noga.

5 Torka lätt med en handduk.

Kamma och torka håret

6 Kamma håret, företrädesvis med användning av ett brett tandad kam.

7 Applicera en liten mängd av antingen styling mousse eller styling gel. Salonweb.com rekommenderar börjar på dina rötter och kamma igenom till slutet för att få en jämn fördelning. Lite kan gå långt här, så tänk på att inte använda för mycket produkt.

8 Torka håret noggrant med en hårtork. Var noga med håret är helt torrt innan styling med en plattång för att skydda håret från att skadas.

Forma håret

9 Koppla in och slå på platt järn. Låt den för att värma upp; beroende på din platt järn, kommer detta förmodligen bara ta en minut eller två.

10 Järn håret i två-tums sektioner genom att klämma järnet runt varje avsnitt; något vända järnet i slutet av håret.

11 Upprepa tills alla i ditt hår har något böjda under.

12 Avsluta med lätt besprutning håret med hårspray.

Tips

  • En locktång skulle kunna användas i stället för en platt järn. För en subtil curl, gå med antingen en 1 / 2- eller 2-tums storlek fat.
  • Att lägga till volym, torka håret i sektioner, som arbetar från rot till topp.
  • Andra alternativ för styling inkluderar vrida plattjärn upp istället för under att fälla upp ändarna på håret, eller om du har vågig eller lockigt hår, helt enkelt använda en liten mängd av styling gel och krama håret för att skapa en rufsig look.

  

Kommentar