Familjeaktiviteter i juli

July 15

Familjeaktiviteter i juli


Juli kan vara en mycket varm månad var som helst i USA, men familjer kan hitta många saker att göra för att njuta av månaden. Registrera dig med din lokala handelskammaren för att ta emot meddelanden om kommande händelser i ditt område. Dessa händelser kan variera från utomhuskonserter till speciella inomhus utställningar eller utställningar.

sportaktiviteter

Kolla din lokala professionella idrottslag schema för en kväll spel. Detta är en stor familj händelse, och om du går under kvällen kan du undvika värmen på dagen. Kontrollera också att se om laget har en speciell familj dag när priserna är billigare eller barnen få gratis.

utomhus Konserter

Många städer har utomhuskonserter i en lokal park på kvällarna. Detta är en idealisk evenemang där att ha en picknick och njuta av musiken. Kontrollera med din lokala parkförvaltningen eller offentliga arbeten byrå för vilka evenemang är planerade under juli, och se om du kan få på en e-postlista. De flesta av dessa händelser är gratis, så de gör för en billig familjeutflykt.

vatten~~POS=TRUNC

Vattenparker gör en bra tillflyktsort för den heta juli månad. Barnen njuta av vattnet och kan hålla huvudet kallt. Om du köper biljetter i förväg, kan du ibland spara pengar på antagning. Om du tar en picknick lunch att njuta utanför parken, kan du spara pengar på mat och har en trevlig måltid och en avslappnad släktträff.

Little League

Har din stad har Little League Baseball? Ta reda på och gå till några av de kväll spel. Detta håller inte bara dig sval när du njuter av lite kul tid för familjen, men också hjälper dina barn lära sig om sport. Om ditt barn är inblandade i Little League, gå till någon annan lagets spel så att barnet kan "scout" hans lag tävling.


  

Kommentar