Mineral Springs i Kalifornien

July 11

Mineral Springs i Kalifornien


De många varma källor på Kaliforniens kust i århundraden vinkade indianer och spanska missionärer, som sökte mineral pooler att lindra ledvärk, artrit, hudproblem och en mängd olika fysiska krämpor. Fjädrarna dyker upp från djupt inne i jordens vulkaniska sprickor, bärande mineraler såsom bikarbonat och svavel, som länge har ansetts ha helande krafter. Terapeutisk eller inte, i dag många människor tycker suger i mineral pooler att vara djupt avslappnande, och flera källor i Kalifornien har också utvecklat spa som erbjuder massage och spabehandlingar.

Sycamore Mineral Springs

I San Luis Obispo pittoreska Avila Valley, sitter Sycamore Mineral Springs Resort på en trädbevuxen kulle under ett tak av lönn och ekar. Anläggningen har flera utomhus redwood hot tubs som bubbla med områdets svavelkällor.

Du kan njuta av vattnet genom en rad olika spa-paket, från timme suger till längre vistelser i fullt utrustade lyxiga sviter. Anläggningen har en mängd olika terapeutiska massage, hudvårdsbehandlingar, vandringsleder och en japansk stil meditation stenparti. Trädgårdarna i Avila Restaurant har en spa meny baserad på färska råvaror.

Sycamore Mineral Springs
1215 Avila Beach Drive
San Luis Obispo, Kalifornien
800-234-5831
sycamoresprings.com

Harbin Hot Springs

Harbin Hot Springs ligger norr om San Francisco, i Napa Valley vin land och i en outvecklad skog i Lake County. De naturligt uppvärmd fjädrarna kommer från en närliggande basalt cap.

Harbin har stora blötläggning pooler i olika temperaturer och har flera helande terapier och spabehandlingar. Det finns också en varmvatten massage, känd som Watsu. Du kan äta på restaurangen och övernatta i ett privat rum på Harbin lodge eller läger på flera platser i lokalerna.

Harbin Hot Springs
18424 Harbin vårvägen
Middletown, CA
707-987-2477
harbin.org

Mortons Warm Springs Resort

Mortons Warm Spring Resort ligger nära Sonoma, erbjuder geotermiska mineral pooler och unika rastplatser ligger i den pittoreska skogsområde som kallas Valley of the Moon. Anläggningen ligger inbäddat bredvid Sonoma Creek, nära stora ekar och öppna ängar.

Orten är populär med dagsutflykten, som kommer för webbplatsens tre mineral pooler, vandringsleder, rastplatser och idrottsplatser. Bekvämligheterna inkluderar ett café, men det finns inga övernattningsmöjligheter. Mortons är stängd på måndagar.

1651 Warm Springs Road
Glen Ellen 95442
707-833-5511
mortonswarmsprings.com

Vichy Springs Resort

Grundades 1854, är Vichy Springs en historisk resort ligger i en norra Kalifornien stad som heter Ukiah. Vichy Springs har en unik Känd för: De har bara naturligt kolsyrade och varma mineral pooler - eller "champagne bad" - i Nordamerika.

Anläggningen har ett bed and breakfast, stugor på plats, en utomhus olympisk storlek pool och flera hundra tunnland av vildmark med vandringsleder och naturvandringar. Massage och spabehandlingar finns tillgängliga, och du kan få ett dagskort för fjädrarna.

Vichy Springs Resort
2605 Vichy Springs Road
Ukiah 95482
707-462-9515
vichysprings.com

The Spring Resort & Spa

Beläget nära Palm Springs, sitter Spring Resort and Spa på en kulle och erbjuder dramatiska vyer över de närliggande snöklädda berg. De klara, mineralrika pooler på våren är några av de hetaste i området, naturligtvis upphettas till temperaturer runt 170 grader.

Naturliga kalla störtar, som kommer från områdets akvifer, finns också tillgängliga på webbplatsen, erbjuder hotellet massage, ansikts- och kroppsbehandlingar, liksom detox / rensning program. Du kan välja dag spa-paket eller ägna sig åt längre vistelser på anläggningens Desert View Villa.

The Spring Resort & Spa
12699 Reposo Way
Desert Hot Springs 92240
760-251-6700
the-spring.com


  

Kommentar