Fusk för Smoothie Maker

July 23

Fusk för Smoothie Maker


Blend silkeslena drycker med yoghurt, honung, frukt och is för en kraftfull morgon explosion, eftermiddagsfika eller dessert. Du behöver inte en smoothie maker att piska upp din favorit protein eller vitamin utökad smoothie. Med lite kreativitet kan du även skapa en utan en elektrisk apparat. Med enkla tips kan du blanda din favorit smaker för hälsosamma måltider eller mellanmål på språng.

Blandare

Med hjälp av en mixer är den enklaste metoden för fusk en smoothie maker. Lägg yoghurt, mjölk, krossad is och din favorit frukt. Blanda i ca två till tre minuter, tills den är slät och häll i ett stort glas. Försök lägga lin-frön för extra fiber, kokos vatten för extra kalium och elektrolyter eller soja pulver för protein.

Matberedare

En liten matberedare eller handhållen mixer är ett utmärkt fuska att blanda en smoothie. Lägg till dina favoritingredienser och pulsera på hög i 30 sekunder. Paus, sedan pulsera igen i 30 sekunder eller tills väl blandat. Det kan vara nödvändigt att använda en sked och rör om smoothie mellan pulserna för att få all frukt blandas.

Elektrisk mixer

Använda en elvisp i stället för en mixer eller matberedare kan hjälpa dig fuska för att göra smoothies, alltför. Lägg till din favorit smoothie ingredienser i en skål. Blanda ingredienserna med mixer; det kan finnas vissa klumpar. Vik in krossad is: detta är viktigt - isen måste krossas eller elvisp kommer inte att kunna blanda smoothie som krossad is smälter snabbt. Blend tills slät. Överföring till ett glas med en plastspatel och njuta.

Plast Zipper Bag

Använd din egen energi och en plast blixtlås väska du kan krossa och fuska dig till en handgjord smoothie. Nyckeln är att använda mjuka frukter, såsom bananer, kiwi, mango, apelsiner och vattenmelon; allt du kan juice eller mäsk lätt. Mash frukt i en bunke med en potatis masher, gaffel eller dina händer. Placera is i blixtlås väska och krossa på en hård yta med en träslev. Vispa mjölk och yoghurt i med frukt, lägga till din is, blanda och häll i ett glas. Inte den mest attraktiva smoothie, men fortfarande läckra.


  

Kommentar