Vandrarhem i Tbilisi, Georgien

July 24

Tiblisi, är Georgien en smältdegel av kulturer och religioner. Det är en perfekt plats för en äventyrlig värld resenären full av forntida historia blandas med det moderna. Besök Guy bad, kyrkor och marknader Tiblisi men glöm inte att hitta en plats att bo först. Vistas i ett vandrarhem är det billigaste vägen för resor i Europa. Tiblisi erbjuder några vandrarhem alternativ att välja mellan.

Tiblisi Hostel

Med så låga som $ 12,00 per natt, kan du inte slå priset på denna topprankade vandrarhem i Tiblisi. Den Tiblisi Hostel är en självutnämnd "part vandrarhem", så var beredd för våra gäster som gillar att leva nattlivet och festa hårt. Detta vandrarhem ligger på gångavstånd till den lokala marknaden där du kan köpa billig mat från lokala bönder. Det är också centralt beläget nära barer, pubar och museer. Tiblisi erbjuder 24 timmars reception och säkerhet, flygplatstransfer, internet, bagageförvaring, läslampa, tvättmöjligheter, bar, valutaväxling, gästkök, mini supermarket, luftkonditionering, grillplats, DVD, sängkläder, och en utomhus terrass.

Tiblisi Hostel

Makhati Turn 22

Avlabari, Tiblisi

georgien

995-98-506-969

tblisihostel.com

Rover Hostel

Rover Hostel ligger centralt och inom gångavstånd till nästan var som helst i Tiblisi. Det erbjuder en säker bekväm anläggning för alla trötta resenären. Slappna av och träffa andra gäster i det gemensamma området som tillhandahåller gratis WiFi, snacks och drinkar. Rover har alltid varmt vatten i sina badrum. Andra faciliteter inkluderar rena lakan, bagageförvaring, rymliga skåp, personliga läslampor och pluggar, och fullt utrustat tvättstuga och kök med rum som börjar på omkring $ 15,00 per natt.

Rover Hostel

14 Purceladze St

Tiblisi

georgien

995-32-93-65-20

www.roverhostel.com

Grön Trappa Guest

Grön Stairs erbjuder prisuppgifter på endast $ 8 en kväll, erbjuder trevligt boende som inte kommer att bryta banken. Gröna Trappor beläget i centrum av Tiblisi, i ett trevligt område, ger resenärer med alla nödvändigheter som behövs för en bekväm vistelse. Detta vandrarhem erbjuder gratis wifi, privata rum, kylskåp, te och kaffe, tvättservice, handdukar, flygplats pickup med avgift, och 24 timmars reception. Badrummen delas med andra gäster och betalning är endast kontanter.

Grön Trappa Guest

Tsinamdzgvrishvili St 53

Tiblisi

georgien

99-532-941-552


  

Kommentar