Rabatterade hotell i Victoria, Texas

June 6

Rabatterade hotell i Victoria, Texas


Victoria, Texas värd för många evenemang och konferenser under året. Resenärer till området kan bo på ett av de många rabatterade hotell i staden. Hotell i Victoria har flera bekvämligheter för att göra gästens vistelse mer bekväm.

USA: s Best Value Inn

USA: s Best Value Inn erbjuder en mängd bekvämligheter för gäster. Besökare kan njuta av en gratis kontinental frukost, kabel-TV med HBO och kostnadsfria lokalsamtal. Hotellet erbjuder också en mikrovågsugn, kylskåp och jacuzzi för besökare som väljer att uppgradera till en deluxe rum. Hotellet har en övning anläggning och gäst tvättstuga. USA: s Best Value Inn ligger nära flera restauranger, inklusive Baytown Seafood och Chili Grill och Bar. Memorial Stadium och Victoria Regional Museum är inom miles från hotellet. Hotellet erbjuder pensionärer, militära och företagens rabatter till kvalificerade gäster.

USA: s Best Value Inn
3901 Houston Highway
Victoria, TX 77901
361-578-2723
americasbestvalueinn.com

Super 8 Victoria

Super 8 i Victoria erbjuder gästerna en gratis frukost, höghastighetsanslutning till Internet och varuautomater. Du kan få ett pass till en lokal övning anläggning. Hotellet har en inomhuspool och spa, företagscenter och gäst tvättstuga. Hotellet ligger nära flera restauranger, inklusive Casa Ole och Montana Mike. Du kan också ha på rummet bekvämligheter som en hårtork, mikrovågsugn och kaffebryggare. Varje rum har också kostnadsfria lokalsamtal och kabel-tv. Hotellet erbjuder rabatterade priser till AAA och AARP medlemmar. Regeringen och företagsrabatter finns också.

Super 8 Victoria
8001 Zac ​​Lentz Parkway
Victoria, TX 77904
361-575-0838
super8.com

Quality Inn

Quality Inn i Victoria ger gäst med en fullständig gratis frukost, gratis höghastighetsanslutning till Internet och kostnadsfria lokalsamtal. Gästerna får tillgång till ett lokalt gym och utomhuspoolen. Hotellet erbjuder också användningen av ett styrelserum och fax till affärsresenärer. Varje rum är utrustat med ett strykjärn, strykbräda och kaffebryggare. Du kan begära ett rum med en mikrovågsugn och kylskåp. Hotellet ligger nära flera lokala attraktioner, inklusive Museum of Coastal Bend och Nave Museum. Dragon Palace och Downtown Grill restauranger finns inom miles från hotellet. Hotellet är också bekvämt beläget nära Regional Airport Victoria. Hotellet erbjuder speciella rabatter till medlemmar av militären, AAA och regeringen. Corporate rabatter kan också användas på Quality Inn.

Quality Inn
3112 Houston Highway
Victoria, TX 77901
361-578-2030
qualityinn.com


  

Kommentar