Hur man lagar hummer kakor

April 26

Hur man lagar hummer kakor


Liksom krabba kakor, hummer kakor kombinerar ljuvlig smak av fisk och skaldjur med en stuffinglike blandning för att göra färsbiffar. Dessa är läckra som aptitretare, serveras med såser eller som en del av en välsmakande måltid. Att veta hur man gör hummer kakor hemma är inte svårt när du använder praktiska kök ingredienser. Detta ger dig möjlighet att presentera krispiga och läckra hemlagad hummer kakor för alla tillfällen.

Instruktioner

1 Lägg hummer kött, lök, vitlök, selleri och paprika till en stor bunke.

2 Lägg omedelbar fyllning mix. Välja en standard, majsbröd smaksatt fyllning mix.

3 Knäcka ett helt ägg i blandningen och lämna blanda det hela de torra ingredienserna. Tillsätt gräddfil till blandningen. Detta bidrar inte bara fukt för fyllningsblandning för att laga mat i köttet, men det tillför en rejäl smak. Rör blandningen noggrant med händerna tills den är mättad med ägg och gräddfil. Stoppningen i blandningen kommer att svälla upp och bli mjuk som den binder till de andra ingredienserna.

4 Häll oljan i stekpanna plats den på medelhög värme. Låt den värmas upp i 5 minuter.

5 Ösa ut en rågad matsked av blandningen och släppa den i pannan. Tryck ner på bollen av hummer och fyllning blandning med undersidan av sked för att platta till den i en bulle form. Gör detta försiktigt men bestämt. Låt patty fräsa på ena sidan under 4 minuter. Vänd och upprepa. Detta recept gör cirka 12 bulle stora biffar.

Tips

  • Dränera biffarna på en tallrik fodrad med hushållspapper för att absorbera överflödig olja.
  • Servera med tartarsås eller din egen sås val.

  

Kommentar