Snö Semester i New Mexico

August 27

Snö Semester i New Mexico


New Mexico har några av de mest spännande, populära och prisvärda skidorter i USA. Enheten upp till fälten snö från Albuquerque går genom spektakulära landskap, inklusive röda raviner och snötäckta berg. Skidbackarna ligger vid södra änden av Klippiga bergen, och den klara, torr bergsluften ger fantastisk utsikt över det omgivande landskapet. Skidliftar anses billigt jämfört med många andra skidområden. En annan bonus är att New Mexico har 300 soldagar per år.

Angel Fire Resort

Angel Fire Resort ligger nordväst om Albuquerque. Anläggningen erbjuder boende i Lodge hotell, eller i självhushåll hem och bostadsrätter, av vilka många är bara två eller tre kvarter från skidbackarna. Det finns gott om möjligheter för middagar, både på och utanför berget, och och åka skidor och snowboard hyra är tillgänglig och kan bokas i förväg. En barnomsorg är tillgänglig, men att göra förskott reservationer rekommenderas.

Angel Fire Resort

10 Miller Lane

Angel Fire, NM 87.710

575-377-6401

angelfireresort.com

Ski Santa Fe

Ski Santa Fe ligger 16 miles från centrala Santa Fe, i de Cristo Mountains. Liften tar skidåkare upp till 12.000 fot där utsikten är expansiv. Skidåkning på Santa Fe är lämplig för nybörjare upp till mycket erfarna skidåkare och snö-snowboardåkare. Boende i Santa Fe har bed and breakfast anläggningar, lägenheter, hotell och motell. Orterna i området inkluderar Buffalo åska resort, Encantado utväg, och La Posada de Santa Fe Resort and Spa. På berget, finns på två grill restauranger som ligger vid baslägret, och högre upp på sluttningarna middagar.

Ski Santa Fe

2209 Brothers Rd.

Santa Fe, 87505

505-982-4429

skisantafe.com

Red River Ski Area

Red River, som ligger 168 miles norr om Albuquerque, har många restauranger, barer och kaféer, catering för alla smaker. Boende finns på flera loger och hotell, inklusive den populära tre björnar Lodge, som är belägen vid basen av koppar stollift. Skidor och snowboard hyra är tillgänglig och kan bokas i förväg, och skidåkning och snowboard lektioner kan även bokas.

röd flod

400 Pioneer Rd.

Red River 87558

575-754-2223

redriverskiarea.com


  

Kommentar