De bästa turist Att göra i Oahu, Hawaii

June 1

De bästa turist Att göra i Oahu, Hawaii


Ön Oahu i Hawaii innehåller statens huvudstad Honolulu. Känd som "The Gathering Place" Oahu kombinerar stora attraktioner i Honolulu och pittoreska, casual surfa byar på North Shore. Många av de städer och regioner som du har kommit att förknippa med Hawaii ligger på Oahu: Honolulu, Waikiki, Makaha och Pearl Harbor. Från sola på den världsberömda Waikiki Beach, att surfa på även berömda Pipeline, finns det ingen brist på saker att göra på Oahu.

Pearl Harbor

Den 7 december 1941 USA flottbas vid Pearl Harbor på Hawaii attackerades av Japan. Över 2400 amerikaner dödades och över 1200 skadades. Attacken markerade starten av andra världskriget. De nedsänkta resterna av USS Arizona, en United States marin slagskepp som 1,177 män omkom under attacken, ligger längst ner på Pearl Harbor. Ett minnesmärke byggdes över det, som nu är en nationalpark och bland de tre favoritdestinationer av turister i Hawaii. Turer för allmänheten hålls från 08:00 till 15:00 dagligen. Besökare center öppnar klockan 07:00 och stänger kl 17:00 den populäraste attraktionen i Pearl Harbor inkluderar en rundtur på USS Arizona Memorial USS Bowfin Submarine, USS Missouri slagskepp och Pacific Aviation Museum. Kostnaden för alla fyra turer, som 2010 är $ 40.

Arizona Memorial

1 Arizona Memorial Place

Honolulu, HI 96818

808-422-3300

nps.gov/valr

Poloynesian Cultural Center

1500 år sedan, med hjälp av stjärnorna för att navigera sig, kom gamla polynesier på stranden av Hawaii. Idag kan du läsa om de resor och otroligt modiga människor som gjort dem på Hawaii polynesiska Cultural Center, som ligger i Laie (la-ee-ay) på Oahu. Den lua'u (fest) är tippad som en av de finaste på öarna och återskapande av gamla Hawaii kulturen i centrum är en populär turistattraktion. Känd som en "levande museum" besökare kan turnera modeller av Hawaiian byar, titta hantverkare göra tidiga Hawaiian hantverk och visa en mångkulturell polynesiska dans översyn. Det finns olika paketerade turer som du kan köpa, varierar i pris från $ 45 till $ 225, som av 2010. Du kan i förväg köpa biljetter på hemsidan anges i avsnittet Resurs.

55-370 Kamehameha Highway

Laie, HI 96762

808-293-3333

polynesianculturalcenter.com

Diamond Head

Om du någonsin har velat besöka en vulkan, det säkraste en att besöka är Diamond Head. Diamond Head sitter i slutet av Waikiki Beach, hotande över den klara, blå Stilla havet. Det var inte alltid lugn, men. Vulkanutbrottet som bildade Diamond Head var explosiv, men varade bara ett par dagar. Diamond Head anses vara en konvulkaner kon, vilken typ av kratern som bildas på flankerna av sköldvulkan. Sköldvulkan är den typ av vulkaner som bildade ön kedjan och fortfarande utbrott på den stora ön. Idag är Diamond Head en USA Monument. Det finns en organiserad vandring i kratern som ger utsikt över en före detta amerikansk kommandopost, Fort Ruger, nås genom en 580-fot tunnel. Guidade vandringar från Diamond Head Crater kostar $ 27 per 2010.

Vulkanen ligger utanför Diamond Head Vägen mellan Makapu'u Avenue och 18th Avenue i Honolulu.


  

Kommentar