Hur Transport Husdjur från USA till Europa

November 9

Hur Transport Husdjur från USA till Europa


Du har planerat de förpackare och anläggningsmaskiner, började lära sig några ord franska eller tyska och ansökte om pass i förberedelse för din familj flytt från USA till Europa. Men du är inte helt klar - barnen inte vill lämna husdjur bakom. Oavsett om du använder ett husdjur Relocator tjänst eller göra arrangemang själv, det finns saker du måste göra, vissa i god tid, för att säkerställa en säker och händelselös övergång för familjens fyrbenta medlemmar.

Instruktioner

1 Bestäm om det är i ditt husdjur bästa intresse att gå med dig; i vissa fall är det bättre att hitta honom ett nytt hem i USA De flesta europeiska länder har i allmänhet rimliga krav husdjur import, men flera har mycket betungande politik. Storbritannien, till exempel, har en betungande förteckning över ytterligare krav: styva, utdragna tidsgränser för vaccinationer, hälsotester som inte krävs av andra länder, dyra sjukförsäkring och, under vissa omständigheter, en sex månaders karantän för ditt husdjur när han anländer. De tillåter också resa endast via vissa flygbolag och flygfraktvägar. Allt detta kan vara mycket stressande för både dig och husdjur, särskilt när pet är äldre eller i bräckliga hälsa. Se den refererade informationen på USDA: s djur- och växthälsakontroll (APHIS) hemsida för mer information.

2 Köp ett husdjur kennel eller låda godkänd för resor om du bestämmer dig för att flytta ditt husdjur till Europa med dig. Börja vänja ditt husdjur till sin kennel genom att lämna sällskapsdjur i den för en tid varje dag. Börja med en halvtimme eller en timme och gradvis öka den tid man spenderar i kenneln så det är helt van vid det vid tidpunkten för ditt drag. Om ditt husdjur inte har häck innan, är det bäst att starta denna process flera månader i förväg för att flytta för att minimera djurets stress när det krävs för att vara i backen under längre perioder under resor.

3 Kontakta din veterinär så fort du lär dig kommer att flytta. Han kan hjälpa dig att få de nödvändiga blanketter och hälsa dokumentation för ditt husdjur att få inträde i Europa. Utveckla med honom en tidslinje för ditt husdjur att ha alla nödvändiga vaccinationer och mediciner som behövs för resor och för inträde i destinationslandet. Hundar behöver aktuella valpsjuka, hepatit, parvo, leptospiros och rabiesvaccin. Katter behöver felin viral rinotrakeit, calicivirus, panleukopeni och rabies vaccinationer. Varje land kan ha ytterligare krav. Se Dogtime webbplats i referensavsnittet.

4 Följ med Europeiska unionen (EU) krav för att få ett husdjur i Europa. Enligt Europeiska kommissionens förordning 998/2003, utöver de vacciner som anges ovan, måste ditt husdjur har ett mikrochip för identifiering, EU Vet Hälsointyg (EU Form 998) fylld av en ackrediterad veterinär och rabies certifikat. Vissa husdjur kan inte tas till Europa alls, oavsett deras hälsotillstånd. Storbritannien och flera andra länder förbjuder import av pit tjurar och några andra terrier raser under några omständigheter. Reptiler och fåglar har också speciella krav i vissa länder - fåglar måste genomgå karantän vid ankomst i Nederländerna, till exempel.

5 Komplett US Form 7001, International Health Certificate. Få denna form från din veterinär och be honom att slutföra det inom 10 dagar efter avresa. Denna form, tillsammans med EU-formulär som anges ovan, kommer att behöva en USDA godkännande inom 10 dagar efter avresa. Erhålla detta godkännande genom att kontakta närmaste USDA djur- och växtskydd Inspection Service kontor för specifika instruktioner om att få dessa påskrifter i tid. En lista över lokala och regionala kontor finns på APHIS webbplats.

6 kontakta flygbolaget du kommer att använda för ditt drag. Fråga flygbolaget representant exakt vilken dokumentation flygbolaget kräver för transport av din typ av husdjur till destinationslandet. Begär exakta uppgifter om alla nödvändiga förfarandena för att transportera ditt husdjur - till exempel ta reda på hur många timmar i förväg om din planerade flygning husdjur måste vara på flygplatsen, och huruvida flygbolaget kräver att husdjur att medicineras för flygningen (s). Veterinären kan ordinera något för detta ändamål, om det krävs.

Tips

  • Undertecknade original av all dokumentation måste resa med ditt husdjur. Spara kopior av alla certifikat som krävs i fall något händer med originalen. Baserat på vägledning du får från din visst flygbolag, ta mat, vatten, koppel och en krage med dig om du behöver foder eller utöva ditt husdjur under en flygning förändring eller snacka.
  • Beträffande katter. Den första rabies sköt din katt får är bra bara för ett år, om det inte hade en booster skott. Efterföljande rabies skott är bra för 3 år. Jag fick omringad av detta eftersom min yngsta katt hade en 2 dagar förflutit i rabies skott och jag var tvungen att skjuta upp att skicka honom förrän 29 dagar hade gått och han kom till Spanien på den 30: e dagen.
  • Becareful om du tar i kupén djur flygplanet toaletten för att ändra kissa pad. Det finns skrymslen och vrår som bara en critter kan hitta. Lita på mig på detta !! Som regel är de husdjur ej tillåtna av bärarna.
  • Becareful också om att få timmar på bestämmelseflygplatsen. I kupén djur kommer att accepteras på någon timme. Cargo Djur får inte accepteras under helgerna eller på natten, det beror på flygbolaget bäraren och som deras hantering agent är på flygplatsen. De flesta amerikanska flygbolag skulle inte tillåta lastdjur i Barcelona efter 17:00 eller på fre, lör och sön Men mina katter kom med Lufthansa till 18:00 utan extra problem. Men de hade rensat tullen i Frankfurt del av Europeiska unionen.

  

Kommentar