Hur att laga mat på en Dual Kontakt Grill

December 19

Hur att laga mat på en Dual Kontakt Grill


Dubbla kontakt grillar blev populär i slutet av 1990, delvis tack vare ett populärt märke av grillar som sponsras av en före detta tungviktsboxning. Dessa grillar, som ibland kallas panini beslutsfattare, värma mat på botten och toppen samtidigt och låta överflödigt fett att rinna av, till synes göra rätter friskare. Jämfört med en traditionell grill, kockar en dubbel kontakt grill dubbelt så snabbt. På grund av sin förmåga att dränera överflödigt fett bort, kött som hamburgare och feta styckningsdelar av biff är de bästa alternativen för matlagning i en dubbel kontakt grill, men någon mat - kyckling, fläskkotletter, fisk biffar och grönsaker - som du kan grilla på en traditionell grill fungerar på en dubbel kontakt grill.

Instruktioner

1 Torka av insidan av den dubbla kontakt grillen med pappershandduk fuktad med vatten om det behövs. Se till att få bort alla bitar av gamla livsmedel som kan ha fastnat på grillen.

2 Förvärma grill, som i de flesta fall, kommer att värma till mellan 350 och 400 grader Fahrenheit. Tillåt tjockare proteiner som nötkött eller fläsk att vila vid rumstemperatur i minst 15 minuter före tillagning, vilket kommer att förkorta tillagningstiden.

3 Förbereda maten som du kommer att laga mat på grillen genom att lägga till smakgivande ingredienser och kryddor till utsidan av livsmedelsartikeln; bra alternativ för kött inkluderar svartpeppar, salt, vitlökspulver, lökpulver, torkad oregano, torkad rosmarin och mark timjan.

4 Spraya båda galler av grillen lätt med sprut vegetabilisk olja, eller doppa en pappershandduk i en liten mängd vegetabilisk olja och päls grillen. Placera fett catcher framför grillen om enheten har en.

5 Placera din mat post mellan grillytorna och koka tills den når den önskade inre temperaturen. Använd en omedelbar läsa termometer för att bestämma den inre temperaturen.

6 Ta mat och antingen låta den vila i 5 minuter före servering eller plats i en förvärmd ugn för att hålla medan du gör ytterligare mat på grillen. Stäng av grillen efter användning och kasta fett från fett catcher.

Tips

  • Koka fjäderfä tills den når en innertemperatur på 165 F. fläsk och nötkött är säkert att äta på 145 F.

  

Kommentar