Hur Tan med klistermärken

May 8

Hur Tan med klistermärken


Det finns många sätt du kan få en gyllenbrun solbränna --- kan du använda solarier på en lokal salong, njuta av solens strålar utomhus eller ens få en spray appliceras direkt på huden. Oavsett vilken metod du väljer, klistermärken appliceras på huden kan du mäta hur din solbränna fortskrider. Klistermärken blockera huden från att bli mörkt, så att du kan jämföra din naturliga hudfärg med solbränd hud runt dekalen. Bortsett från att du kan kontrollera dina framsteg, kommer dekaler appliceras på huden medan du sola också ge dig en dekorativ tatuering liknande form.

Instruktioner

1 Välj ett klistermärke i form av ditt val --- flesta salonger erbjuder garvning klistermärken för fri i en mängd olika former såsom hjärtan, stjärnor och andra symboler. Om du inte gå till en salong för att sola, kan du bara använda vanliga klistermärken i form av ditt val.

2 Välj en plats på kroppen för att placera dekalen. Många garvare kommer att välja att sätta etikett på en plats som inte syns när du bär standard kläder.

3 Tryck dekalen på huden och avsluta solningen med etiketten på plats. Ta inte bort dekalen tills solningen är klar.

4 Ta bort etiketten och kontrollera skillnaden i hudfärg att se hur din solbränna. Nästa gång du tan, placera en annan klistermärke som är samma form på samma plats som den sista.


  

Kommentar