Llama Klippning Styles

August 10

Llama Klippning Styles


Llamas är exotiska husdjur för människor som har tillräckligt med utrymme för att hålla boskap stora djur. Dessa djur är given, och kan vara dedikerad husdjur. Llamas kräver någon särskild omsorg, dock. Deras rockar växa i tjock, lockigt ull något som ett får. Ullen kan bli smutsig och trassliga, och kan också vara varm. Flesta lamaägare rakar sina lamadjur för att hålla dem friska och bekväma. En mängd olika stilar har blivit populära för rakning lamadjur.

Fat Cut / Extended Barrel Cut

Pipan cut är en generell nedskärning, bäst på små lamadjur som inte har en massa hår. Det är det snabbaste snitt och avlägsnar en minimal mängd av ull. Starten på ett fat snitt är att klippa en linje runt lamadjur kropp direkt bakom frambenen, och en annan linje direkt framför bakbenen. Ullen mellan dessa linjer, på en lama kropp, eller "fat" är rakat bort. En utökad fat cut rakar bort en större mängd hår. Djurets främre och bakre ben, axlar, bröst och bakpartiet lämnas orörda.

show Cuts

Showen skära börjar med ett fat snitt, och innehåller något mer rakning. I detta klipp är en annan linje rakat på toppen av bakbenen, där de ansluter till ett lamadjur höfter. Pälsen ovanför denna linje - över lamadjur bakkvartsparter och tillbaka och runt svansen - är rakat av. Denna nedskärning är särskilt användbar på kvinnliga lamadjur som är på väg att leverera, eftersom det håller dem renare under födelseprocess.

Lejon / Poodle Cut

Lejonet och pudel snitt lämnar mycket lite ull på lamadjur. Det berör inte ullen på lamadjur huvud eller hals, men omfattar raka resten av lamadjur. Denna nedskärning innebär också rakning lamadjur framben från knäna ner. Stilen är tänkt att ge lamadjur utseendet av att ha en lejonman.


  

Kommentar