Idéer för en gammal bröllop Band

October 11

Idéer för en gammal bröllop Band


En gammal bröllop band har affektionsvärde, och medan en person kanske inte vill bära den längre, kan han eller hon inte heller vara bekväm att kasta bort den bit av sitt förflutna. Människor kan behålla gamla vigselringar genom att välja att smälta ner dem till nya smycken, eller att hitta en prydnads användning för dem.

Värdering

Om din gamla vigselring är gult guld, vitt guld, platina, silver eller annan typ av ädelmetall, få det bedömas att hitta sitt värde. Smycken samlare kan vara intresserade av att köpa din ring från dig en rejäl pris, beroende på ringens värde. Eller, om du inte är bekväm avsked med ringen, men ringen har ett betydande värde, kan du smälta ringen i ett block av metall och hålla fast vid det.

Smycken

Göra smycken av gamla bröllop band; vara beredd att detta kräver hela bandet som skall smältas ner. Rådgör med en juvelerare om rekonstruktionsalternativ för smält silver, guld eller platina. Örhängen, hängsmycken, charm, briocher eller armband är vettiga alternativ att välja mellan, beroende på hur mycket metall du har att arbeta med.

Wall Art

Rama in gamla vigselring och hänga den på en vägg i ditt hem. Gå till en inramning eller hantverk butik och leta efter glaslåda ramar som gör att du kan sätta in föremål i ramen (i motsats till bilder). Dekorera insidan av rutan som du vill, till exempel genom att lägga till torkade blommor runt ringen eller en miniatyr satin kudde för att sitta på. Säkra inramade glaslåda och hänga den som prydnads konst.

inställningar

Håll din gamla vigselring som en ring, men piffa upp det med ädelstenar. Juvelerare kan lägga till inställningar till den gamla ring och fylla inställningarna med pärlor eller stenar i ditt val, såsom rubiner, opaler och diamanter. Detta alternativ gör det möjligt att fortsätta att bära din gamla bröllop band, dock nya och förbättrade.

arvegods

Håll din gamla vigselring i familjen. Spara den som en familj släktklenod som ska vidarebefordras till din dotter, son eller barnbarn. Eller, om du inte har egna barn, ger bröllop band till en systerdotter, brorson eller kusin.


  

Kommentar