Hur man använder Bare Escentuals Bisque concealor

March 21

Precis som alla högkvalitativa kosmetiska linje, har Bare Escentuals ett brett utbud av produkter som är anpassade till att uppfylla de önskemål och behov sin kundbas. En av det prestigefyllda företagets bästa och mest respekterade produkter är dess concealer som kallas bisque. Dock är Bisque inte bara en förstklassig concealer. Det är mycket mer än så. Bisque kan i själva verket användas ett antal olika sätt.

Instruktioner

1 Förbered huden för Bisque ansökan. Noggrant rengöra huden. Skölj och klappa huden torr med en mjuk handduk. Applicera en regelbunden hudvård regim. Att produkterna absorbera innan några Bare Escentual produkt.

2 Välj Bisque färg som närmast matchar hudfärgen som den kommer att användas. Bisque finns i flera nyanser: Regular bisque, Summer Bisque, honung bisque, Dark bisque, och Deep Bisque. De flesta kaukasiska hud som är rimligt att lysa i färg är bäst lämpad för regelbunden Bisque. Personer med medel vit hud kan välja Regular eller Honey Bisque. Hud som är tan går bäst med Summer Bisque. De flesta kvinnor i färg kommer att välja antingen djup eller mörk Bisque.

3 Applicera Bisque som en bas för concealer för hårda för att täcka fläckar och mörka hud pigmenteringar. Doppa en concealer borste i produkten och knacka bort överskottet. Dab Bisque på eventuella ojämnheter eller områden som kräver döljande.

4 Använd Bisque som en post concealer efter tillämpningen av Bare Minerals. Använd den en gång för lättare skador som inte kräver tunga döljande eller använda som ett extra lager för hårda för att täcka fläckar. Produkten är också värdefulla för att dölja en del fina linjer och rynkor.

5 Applicera Bisque för att täcka mörka ringar under ögonen med hjälp av dip, kran och sandskädda teknik. Bisque kommer att föra ljus till området medan det täcker missfärgning och motsäger någon oönskad mörker.

6 Använd Bisque att jämna ut hudtonen. Snurra en stor puderborste i produkten, se till att produkten absorberas i borsten. Knacka bort överflödigt i produktens lock. Applicera Bisque över hela ansiktet tills huden är en ren, även duk redo för make-up program.

7 Snurra en ögonskugga borste i produkten. Borsta lätt över ögonlocket för den perfekta skuggan bas. Borsten från ögonfransarna upp till ögonbrynsbenet.

8 Applicera Bisque som en grund för blek till ljus hy hy. Använd samma virvel, kran, och polera teknik som används för att tillämpa Bare Minerals.

9 Lägg Bisque till någon Bare Minerals foundation för att göra en anpassad ansikte färg. Var noga med att blanda noggrant före applicering.

10 Blanda Bisque med Bare Escentuals ögonskuggor eller rouge för att skapa nya färger och nyanser. Blanda en liten bit i taget tills den uppnådda färgen uppnås.

Tips

  • Bare Escentuals är hudvänliga och doftfria. De bär inga kemikalier, tillsatser eller konserveringsmedel som skulle irritera känslig hud.

  

Kommentar