10 grundläggande behov för en damer garderob

April 5

10 grundläggande behov för en damer garderob


En väl avrundad kvinnas garderob kan kosta en hel del pengar och ta upp massor av garderobsutrymme. Men att skapa en bra garderob urval inte behöver orsaka antingen problem. Oavsett din budget, geografiskt läge eller karriärstatus, efter några riktlinjer hjälper dig att skapa en bra grundläggande garderob som gör att du kan vara korrekt utrustade för nästan alla tillfällen.

bottnar

De två första grundläggande saker är jeans och svarta byxor. Denim är lätt att ta hand om och går med något för att skapa en avslappnad look. Med en sidenblus och klackar, kan jeans ser dressier. Svarta byxor skapar också en enkel match men en dressier utseende. För dressier tillfällen väljer pennkjolar som tredje nödvändigt objektet. Pennkjolar plattare flesta former väl, och de olika färger möjliggör mycket mixa och matcha.

Blast

Olika färg blusar lägga enorma variation till din garderob. Välj silke skjortor eller linnen för att skapa lätt lager utseende med lite skimmer. En femte grundläggande objekt för vinter slitage är polo eller kåpa-hals tröjor. Låg kostnad val parade med jeans skapar en mer sofistikerad look samt mer värme än T-tröjor, och högre kvalitet som kashmir fungerar bra i en dressier klädsel. Liksom blusar, varierande färg i tröjor möjliggör en stor variation av dräkten val.

Klänningen

Sjätte, oavsett din karriär status, bör din garderob innehålla åtminstone en grundläggande klänning. Den "lilla svarta" gör ett mycket bra val eftersom det kan accessorized för att passa olika tillfällen från en begravning till en anställningsintervju till en kväll ut. Dra en färgad kavaj över den för att skapa en polerad look eller lägga till roliga smycken eller skor för en splashier utseende. Tröja klänningar tenderar att passa olika typer av situationer utan att titta alltför dressy.

Blazer och Cardigan

En grundläggande garderob måste innehålla åtminstone en svart kavaj och helst några andra färger, liksom. En kavaj klär genast upp en outfit och kan bäras med jeans, svarta byxor, kjolar eller klänningar för att skapa olika utseende. Samma syfte gäller för en kofta, en knapp-up tröja bärs över en annan pjäs, men med en mjukare konsistens än en kavaj. En cardigan kan även arbeta på en polo eller annan tröja så länge det inte leder till alltför mycket bulk.

Tillbehör

De sista två poster av grundläggande garderob inkluderar bälten och skor. Olika stilar och bredder bälten lägga ny dimension och texturer kläder. Lägga till en enkel svart bälte till byxor, även jeans eller en kjol skapar ett snyggare utseende. Skor bör innefatta ett par svarta pumps, bekväma och underskattade, för att passa med någon av de dressier outfits du sätta ihop. Louder tillbehör såsom flerfärgade skor eller halsdukar som används som bälten kan du förvandla en vanlig ensemble till något som mer speglar en stark personlighet.


  

Kommentar