Hur Smält vit choklad

June 9

Smältande vit choklad kan vara frustrerande eftersom det brinner lättare än mörk eller mjölkchoklad, enligt JoyofBaking.com. Du kan göra processen enklare genom att köpa vit choklad som listar kakaosmör som en av de första ingredienser. Undvik choklad som listar någon form av vegetabilisk olja eller matfett på ingrediensförteckningen. Flera tillverkare använder billig vegetabilisk olja som ett substitut för dyrare kakaosmör, och denna choklad inte smälter också. Med hjälp av en dubbel panna är verkligen det bästa sättet att smälta vit choklad, eftersom det kan bränna mycket lätt i mikrovågsugn.

Instruktioner

1 Fyll botten kastrull med en dubbel panna med vatten och placera den på spisen på medelhög värme.

2 Sänk värmen till lågt när vattnet kokar.

3 Hugga vit choklad i små bitar om du använder ett block av choklad. Alternativt kan du också använda vit choklad chips.

4 Placera den vita chokladen i toppen kastrull med dubbel panna när vattnet börjar koka försiktigt. Se till att botten av choklad kastrull inte vidrör vattnet.

5 Titta på chokladen och rör om ofta med en träslev. Lämna inte dubbel panna utan uppsikt.

6 Bort den dubbla pannan från värmen så snart vit choklad är slät. Var försiktig --- kommer pannan och choklad vara varm.

Tips

  • De flesta kokböcker och matlagningspersonal avskräcka dig från smältande vit choklad i mikrovågsugn. Om mikrovågsugnen är det enda alternativet, värm chokladen i mycket korta steg. Placera hackad vit choklad i en mikrovågsugn skål. Sätt avslöjade skålen i mikrovågsugn och värme i 20 sekunder. Rör om choklad väl och värme för ytterligare steg om 20 sekunder tills chokladen är nästan smält, rör om efter varje intervall. Ta bort skålen och rör om väl --- värmen från skålen kommer att avsluta smälta chokladen.

  

Kommentar