Hur gör jag Flaska och säljer mina egna kryddor?

April 30

Hur gör jag Flaska och säljer mina egna kryddor?


Färska kryddor, speciellt när lokalt odlade, är tilltalande för professionella kockar och hemkockar. Om du har en trädgård där du växer kryddor för eget bruk, har du förmodligen också lekt med tanken på att sälja dina kryddor. Om du inte har en massa grossist erfarenhet, kanske du frågar, "Hur kan jag flaska och sälja mina egna kryddor?"

Undersök Lokala regler

Kontakta din stad och länsstyrelsen för att bekräfta om en krydda-tappning verksamhet är tillåten att fungera i ditt hem. Om inte, överväga att hyra kompatibla kök varje dag från närliggande kyrkor eller restauranger med begränsade timmars drift. Ditt län kan krävas att du fylla i en där livsmedel hanteras säkerhetskurs.

Vet din marknad

Bestämma var och hur du tänker sälja dina flaskor med kryddor. Säljer du till livsmedelsbutiker, special matlagning butiker eller presentbutiker? Bestäm hur du kommer att intressera dem i din produkt, särskilt om de redan säljer kryddor från flera källor. Måste du skapa en onlinebutik eller bara en webbsida för att marknadsföra ditt kryddor?

Komplett affärssystem Filings

Att sälja flaska kryddor är ett litet företag företag som kommer att gynnas av att lämna in en DBA eller Doing Business As form med din stat och landsting. En DBA kan du arbeta under ett annat namn för affärsändamål utan att behöva bilda ett bolag. Ansöka om en återförsäljning certifikat genom ditt tillstånd skattemyndighet att dra nytta av grossistpriserna på flaskor och andra förnödenheter.

Lokalisera Parti- Bottle Leverantörer

Köpa flaskor till grossistpriser möjliggör bättre vinstmarginaler utanför försäljning av varje flaska egna kryddor. Inte alla leverantörer kräver att du köper stora mängder, så leta efter en leverantör som passar dina behov.

Design Etikett

Inte snåla på etikettdesign eller begränsa dig till din egen injicera skrivare. En attraktiv, proffsiga etikett kan vara viktigare än kryddan själv när en shopper gör jämförelser mellan krydda och dina konkurrenter.

Investera i en kvalitetsskala

En skala utformad för små mätningar säkerställer att varje flaska har det belopp som anges på etiketten. Detta skyddar både kunden och dig själv. De bör få vad som utlovats, och du behöver inte förlora produkt genom att sätta alltför mycket av varje krydda i varje flaska.

Beräkna kostnaderna

Fastställa ett pris för varje flaska krydda när du har fastställt kostnaderna för att starta ett företag och kostnaderna för drift. Beräkna kostnaden för varor och deras leverans till dig. Var noga med att väga in kostnaderna för ditt arbete. Är det slutliga priset konkurrenskraftiga? Om prissättningen är för hög, kommer dina kryddor vara svårt att sälja. Om det behövs, omvärdera kostnader för att se var du kan trimma kostnaderna. Du kan behöva ändra din strategi att sälja till butiker och i stället sälja direkt till konsumenterna.

Skapa en skriftlig affärsplan

Även om du är den enda person som driver ett företag, bör du skriva ut en affärsplan för att sälja dina egna kryddor. Övningen kommer att stärka din kunskap om marknaden och öka din förmåga att övervinna hinder när de visas.


  

Kommentar