Majssirap som kosttillskott till Goat Feed

November 3

Majssirap som kosttillskott till Goat Feed


Den primära användningen av majssirap i get foder som en del av en mjölkersättning för spädbarn som inte kan matas av sin mamma. Det kan också användas som en fodertillsats eller som en nödsituation mat för en get som har matningsproblem.

Modersmjölksersättning

Tillsätt 2 eller 3 matskedar majssirap rå, färsk komjölk eller helmjölk från mataffären när flaskmatning baby getter.

Lirka en Kid att vårda

Sätt sirap på fingrarna, och när barnet är omvårdnad starkt glida flaskan eller spruta fylld med formel i barnens mun bredvid fingrarna.

Emergency Energy Booster för en sjuk get

Blanda med vatten eller mjölk och häll i bocken mun med hjälp av en läskflaska som en behållare eller använda ett stort djur spruta för att spruta in den bakre delen av halsen. Se till att bara ge små portioner åt gången, och se till att djuret sväljer.

Blandat med hö som en energikick

Lägg till varmt vatten och blanda med hö för en extra energikick. Använd ungefär en hink vatten till två kvadrat höbalar. Var noga med att inte låta hö till formen, som getter är känsliga för mögligt hö.

varnande anmärkning

Kontrollera med din veterinär eller en erfaren get ägare innan du lägger tillskott till get foder. Getter behöver grovfoder i kosten och har några andra ganska specifika kostkrav. En get som inte äter kanske inte får rätt balans av mat eller kan ha en sjukdom som kräver veterinär uppmärksamhet.


  

Kommentar