RV Parker i Douglas County, Minnesota

July 20

RV Parker i Douglas County, Minnesota


Om du letar efter en liten bit av allt på din nästa resa, Douglas County, Minnesota, erbjuder det mesta. Från sjöar och vattensporter till vandringsleder och vintersporter, har området en hel del för RVers. Från länet placerar av Alexandria, campare har tillgång till en kedja av sjöar, naturstigar och en mängd av shopping och restaurang alternativ. Inget besök i området är komplett utan att besöka Douglas County Historical Society, så lägg en pedagogisk resa till din roliga dagar.

Cottage Grove Resort

Inom 10 miles från Cottage Grove Resort hittar Lake Mary, Lake Osakis och Lake Reno, vilket gör detta centralt belägna campingplats ett bra val för familjer. På plats tvätt, är Wi-Fi och en Game Center ingår. På campingen kan du bada, en lekplats och andra aktiviteter. De lokala sjöar erbjuder bad och båtliv under sommarmånaderna; Camping gör hyra båtar under säsongen. De har hytter finns att hyra samt RV campingplatser.

Cottage Grove Resort
7870 Cottage Lane SW
Alexandria, MN 56308
320-762-1336
cottagegroveresort.com

Dons Lakeview RV Park

Dons Lakeview RV Park har en hel del utomhusaktiviteter att erbjuda, inklusive tillgång till Central Lakes Trail, en 45-mil rekreation spår i Alexandria. Alla campingplatser erbjuder vatten och elektriska uppkopplingar med stora partier. Parken är djurvänligt, men du måste koppel ditt husdjur.

Dons Lakeview RV Park
1318 W. Lake Cowdry Road NW
Alexandria, MN 56308
320-762-1427

Hillcrest RV Park

Hillcrest RV Park är en säsongsbetonad RV park i Lindstrom. Förutom fullständig anslutning, erbjuder de tältcampingplatser. Det finns 69 RV campingplatser, av vilka många kan användas av parken modeller. (Park-modeller är RVs som har däck eller rum tillägg.) Parken ligger nära North Center Lake, som erbjuder bra fiske och båtliv. På plats finns i området duschar och en central / lodge byggnad.

Hillcrest RV Park
32741 North Lakes Trail
Lindström, MN 55045
625-257-5352

Lakes Area Motel & RV Park

Lakes Area RV Park erbjuder 40 fullständig anslutning campingplatser. Parken är djurvänligt och erbjuder på plats tvätt, en lekplats, volleybollplan och damm. Det är också bara 10 miles från Lake Carlos State Park för bad och båtliv aktiviteter under sommaren. På vintern kan du åka skidor och snöskor.

Lakes Area Motel & RV Park
910 Highway 27 W.
Alexandria, MN 56308
800-733-1793
lmotel.com


  

Kommentar