Hur kan jag ljusare min Dye jobb hemma?

April 1

Hur kan jag ljusare min Dye jobb hemma?


Det är svårt att säga hur en viss färg av hårfärgningsmedel kommer att se på dig utan att faktiskt prova det som hårfärgnings resultaten varierar från person till person beroende på deras hudfärg, ögonfärg, naturliga hårfärg och hår konsistens. Vissa människor försöker att använda en ljusare hårfärg att fastställa den mörka färgen, men det gör bara problemet värre. För att undvika en dyr salong besök, kan du prova flera huskurer för att lätta ditt hår.

Instruktioner

1 Tvätta håret så snart som möjligt med en schampo, skölj och följa med en inpackning. Upprepa denna process en gång eller två gånger varje dag. Om din hårfärg fortfarande alltför mörk, kan du prova väteperoxid.

2 Applicera väteperoxid. Med hjälp av en bomullspinne, applicera en liten mängd väteperoxid till håret i ett diskret område, såsom nacken på nacken. Inte tvätta eller skölja håret i 24 timmar. Kontrollera det behandlade området. Om håret ser frisk och lättare, är det säkert att behandla alla dina hår.

3 Sätt på gummihandskar för att skydda händerna vid hantering av väteperoxid. Blanda lika delar majsstärkelse och väteperoxid för att göra en slät smet. Kamma pastan jämnt genom håret och låt det sitta i 45 minuter.

4 Tvätta håret med schampo och skick. Färga håret igen med en ljusare färg, om så önskas.

Tips

  • Om du märker några andra problem med färgämnet, såsom hårbotten brännande eller rodnad eller håravfall, omedelbart ringa din salong eller hotline på din box av hårfärgningsmedel för att få råd.

  

Kommentar