Hotell i Cork City, Irland

July 5

Hotell i Cork City, Irland


Staden Cork i södra Irland Cork County erbjuder möjligheter till fiske och kajakpaddling aktiviteter på floden Lee. Cork hotell ligger inom 10 minuter från floden och centrala distriktet, som har kulturella och historiska sevärdheter. En möjlig dagsutflykt för turister som vistas på ett hotell i Cork är en tre timmars bilresa till Blarney Castle, en medeltida attraktion där besökare kan kyssa den berömda Blarney Stone.

River Lee Hotel

The River Lee Hotel, en del av lyxhotellet kedjan, Doyle Collection, vänd mot södra stranden av floden Lee. Denna centrala Cork boende erbjuder ett fitnesscenter, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar på Urban Escape Spa och på plats middag på Weir Bistro. Denna restaurang har en komplett bar och erbjuder menyer för frukost, lunch och middag. Hotellets deluxerum har kostnadsfria badrockar och gästerna kan få tillgång till hotellets Executive Lounge. Denna klubb har bibliotek och plockmat.

Hotellet ligger mindre än en mil från restauranger och shoppingmöjligheter i centrala Cork. Några av de torg i centrum inkluderar Paul Street Mall och Köpman Quay Shopping Centre. Den Triskel Arts Centre har levande irländsk musik och dans underhållning under hela året och är en 10-minuters promenad från hotellet.

The Kingsley Hotel and Spa

The Kingsley Hotel, i västra Corks söndag Well stadsdelen hem till Yauvana Spa. Detta spa erbjuder ayurvedisk massage och behandlingar, en speciell spa-upplevelse som har sitt ursprung i Indien. Andra hotell funktioner inkluderar en inomhuspool, gym och bastu. Privata gym lektioner finns tillgängliga. Irländsk stil frukost, lunch och middag serveras i hotellets restaurang, Sabrona Lounge och restaurangens matsal har utsikt över hotellets anlagda trädgårdar och floden Lee. uthyrning förlängd vistelse också tillhandahålls av hotellet.

Hotellet ligger inom gångavstånd från off-site middag på Crows Nest Lounge, som är en allt-du-kan-äta restaurang som serverar irländsk mat och har utsikt över floden Lee. Kingsley Hotel är en 20-minuters bilresa från Cork City Gaol, en gammal fängelsebyggnad som har konverterats till ett museum. Detta museum har naturlig storlek vaxfigurer och skildrar fängelselivet i den 19: e och tidig 20th centuries.

Rochestown Park Hotel

Ligger i Corks Roches distrikt är Roches Park Hotel inkom i ett tidigt 20th century herrgård som ägdes av Sir Abraham Sutton. Detta hotell ligger på en 11-tunnland egendom med anlagda trädgårdar och promenadvägar. Inomhus faciliteter inkluderar en pool, bastu, gym och bubbelbadkar. På plats dining finns på Suttons, en bistro-stil restaurang med menyer för frukost, lunch och middag. Room service är tillgänglig från restaurangen. Hotellet har radhus enheter för längre vistelser, och inkluderar daglig städning under veckan.

Hotellet ligger mindre än 10 minuter från centrala Cork attraktioner, som bland annat teaterföreställningar på Cork Opera House och konstgallerier på Crawford Gallery. Båda platserna är bredvid varandra, vid floden Lee. Avid golfare som bor på Rochestown Park Hotel ligger inom fem minuter från 18-håls Douglas golfbana.

Gresham Metropole Hotel Cork

Gresham Metropole Hotel, på norra stranden av floden Lee, är en fem minuters bilresa från historiska St Annas kyrka, Shandon. Denna katedral byggdes på 18-talet och är öppen för allmänheten att se. Hotellet ligger 15 minuter från 70-acre Fota Wildlife Park, en zoologisk park där djuren har mer roaming utrymme än utställningar på typiska djurparker. Hotellet ligger inom gångavstånd från restauranger i centrala Cork.

På matställen på hotellet inkluderar Riverview Restaurant, som erbjuder frukostbufféer och Met Bar, som erbjuder drycker och smörgås val. Andra hotell funktioner inkluderar en studio för yoga klasser, gym, en utomhuspool och massage. Juniorsviterna har sittutrymme, och hotellet erbjuder gratis badrockar.


  

Kommentar