Royal Caribbean Majesty of the Seas Utflykter

June 26

The Majesty of the Seas är en nyligen ombyggda Royal Caribbean kryssningsfartyg som seglar till Bahamas. Du kan spendera tre eller fyra nätter ombord på detta fartyg, som har en ombyggd pooldäcket, dagspa och fitnesscenter, en klättervägg och bubbelpooler. På natten du har tillgång till många teman barer och lounger. The Majesty of the Seas typiskt hamnen i Miami och Key West i Florida, och CocoCay och Nassau, i Bahamas.

Nassau Utflykter

Royal Caribbean organiserar stranden och mark utflykter för gäster i alla hamnar. Exkursioner kostar extra. Priserna varierar beroende på aktiviteten. Royal Caribbean webbplats har en uppdaterad lista över alla utflykter och prisinformation. I Nassau, kan du ta ett glas botten båttur. Båten reser till revet, där de flesta av öns havsdjur lever. Glaset botten gör att gästerna kan se tropiska fiskar nedan som fartygets besättning beskriva och identifiera fisken du ser. Gratis frukt eller rom punch serveras också. Båttur varar en och en halv timme. För en närmare titt på det marina livet, kan du ta en Snorkling rundtur i Rainbow Reef, som kostar runt $ 29 baserat på 2010 priser. Ta en utflykt till Svartskäggs Cay, en privat ö 25 minuter från Nassau med båt, där du kan hyra vattenskoter och snorkelutrustning. Flera leverantörer serverar mat och tropiska drinkar samt.

CocoCay Excursions

I CocoCay, Bahamas, kan du hyra flytande stranden mats och njuta av solen från det kristallklara vattnet. Aqua Park är en flytande vatten park som har klättring apparater, studsmattor och diabilder. Den CocoCay Nature Walk är en sightseeingtur som introducerar dig till de tropiska växter och djur inhemska till ön. En lokal guide kommer att förklara geografi av ön, och berätta om öns legendariska förflutna med pirater. Gästerna kommer också att se sjöstjärnor, rockor, conch, leguaner och pelikaner. Den guidade turen är ¾ av en mil över obelagda spår. På stranden i CocoCay kan du rida en 40-fot hög uppblåsbar vattenrutschbana. Snorkling turer i CocoCay kostar runt $ 29 för vuxna och $ 16 för barn, baserat på 2010 priser, medan en en-timmes Vattenskoter tur kostar ca $ 29.

Miami och Key West Utflykter

I Key West kan du ta en hemsökt ghost turné. I Miami, besöka historiska South Beach för en tid i solen och cocktails. Jungle Island är en familjevänlig, zoo-liknande attraktion i Miami som är hem för en 900 pund liger, kängurur, orangutanger, apor, fåglar, tigrar och lemurer. Det finns liveshower och petting områden att besöka samt. Jungle Island är öppen från 10:00 till 18:00 Grundläggande behörighet är $ 30 för vuxna och $ 24 för barn som av 2010. Taste of Key West Tour har resor till tre Key West restauranger, där du kan smaka lokala rätter. Det finns flera stopp på turnén, som varar över en timme och 45 minuter.


  

Kommentar