Hur man gör en Tie Purse

October 23

Hur man gör en Tie Purse


Det fanns en tid då plånböcker där främst funktionell. På senare tid har dock plånböcker blivit en av de mest dynamiska modeaccessoarer en kvinna kan idrotten. Det finns ingen brist på plånböcker på din lokala varuhus. Men för en one-of-a-kind handväska som är ett direkt uttryck för din egen stil, kan du göra din egen slips väska. Om det finns en garderob i ditt hus som är full av band eller om du har hittat några band du älskar på lokal secondhandbutiker, du är bara några steg bort från att ha en egen slips väska.

Instruktioner

1 Välj en av de slipsar för att vara i fokus för din slips väska. Ta sex av de återstående banden och placera dem tre på vardera sidan av bränn slips. Sambands slips bör vara centrerad med den stora änden av slipsen i botten och de övriga sex band bör ha de små ändarna på botten. Den återstående tie (nr 8) kommer att användas i ett senare steg.

2 Ta mitt slips och en slips bredvid den. Placera de två banden tillsammans och sy en sick-sack från botten upp till cirka 24 inches.

3 Lappa stygnen, men behålla banden raka. Fortsätt sy varje band till nästa förrän de har alla varit ihopsydda.

4 Klipp över sydda band vid 24-tums märke där stygnen stoppas. Vik över den kapade änden uppåt, ca 8 inches. Vänd den råa kanten och sy ner den. Den andra sidan av den slips påsen ska nu mäta 16 inches i längd, med en 8-tums flik.

5 Gör väskan till en rektangulär form. Du kan göra detta genom att ta de återstående, oanvända slips och sy den stora änden av slipsen intill botten veck. Klipp inte någon längre bort av slips, eftersom det nu kommer att bli handväska bandet.

6 Regi sidorna av sytts ihop banden med raksöm. Detta kommer att bilda en påse.

7 Sy slutet av bandklamma till den andra sidan av väskan. Söm ca 1 tum från toppen av sidan och sy den änden i den spetsiga "V" -form.

Tips

  • Lägg ut alla band och arrangera dem i ett önskat mönster före sy dem.

  

Kommentar