Har en Rump Roast behöver brynas före långsam matlagning?

July 20

Har en Rump Roast behöver brynas före långsam matlagning?


Vissa livsmedel, såsom en bakdel stek, kan tillagas på olika sätt för att skapa en annan smak eller typ av maträtt. Slow spisar, till exempel, kan du laga en anbud stek under en lång tid. Många av recepten för matlagning en gumpen stek i en långsam spis ber dig första bräsera eller bryn köttet. Dock kvarstår frågan om bryn steken är nödvändigt.

Kvaliteten på kött

Kvaliteten på ditt kött har en effekt på om du behöver brun din rumpa stekt först. Ju högre kvalitet, desto mindre troligt att du behöver brun det först. Till exempel, om köttet är märkt som "premium" eller "val" nedskärningar, bör du kunna laga det i din långsam spis utan att rosta det först. En lägre kvalitet gumpen stek bör brynas först för att säkerställa att det förblir anbud och kockar ordentligt. Om du är osäker på kvaliteten på köttet, brun det första ändå.

Fukt

Eftersom en långsam spis kockar långsammare under en längre tid, är fukten i gumpen grillat kritisk. Du kan lägga till vatten i den långsamma spis för att hålla det fuktigt, men det kan inte vara tillräckligt. Om du bryn köttet först, du försegla fukt inne i köttet. Beroende på kvaliteten på ditt kött, om du inte brun det första kommer det att torka ut under loppet av matlagning det.

Smak

Ju längre du tillaga kött, desto mer av dess saft och smaker släpps i den långsamma spis. En del av denna vätska kan avdunsta i luften. Resten stannar bakom och kan användas för sås. Men om du bryn köttet innan du sätter in den i långsam spis, juice redan tätas inuti, hålla smak av kött inuti stället för i botten av den långsamma spis eller i luften.

personliga inställningar

Browning din gumpen steken före tillagning det i en långsam spis inte är skyldig att göra en lyckad stek - vilket betyder att det inte kommer att förstöras om du inte gör det. Hur du väljer att laga din rumpa stekt i den långsamma spis beror på din och din familjs önskemål. En del människor föredrar mer smak i såsen, medan andra föredrar att hålla den smak i steken. Likaså vissa människor vill ha en gumpen grillat som är öm och faller isär lätt, medan andra föredrar en chewier köttbit.


  

Kommentar