Hur man klär sig för Brasilien

April 7

Brasilien är varmt och fuktigt land med 19 större städer. De flesta av befolkningen bor nära kusten, vilket påverkar hur människor i Brasilien klänning. Om du ska resa till Brasilien, finns det några saker du bör veta om vad man ska ha.

Instruktioner

1 Vet europeiska modetrender eftersom de flesta mode i Brasilien bygger på dem. I allmänhet, kostymer måste vara europeiskt snitt. Att klä sig för delar av Brasilien som är söder om Sao Paulo, bör du följa fashion från Spanien eller Italien.

2 Bär naturliga tyger och lätta kläder. Bomull, lin och silke är bekväma även i värme och fuktighet. Rayon, som kallas viskos i Brasilien, är ett tyg som inte skrynklar så mycket som linne och så är ett annat bra val.

3 Klä för stranden. Strängen bikini eller rem bärs av kvinnor i alla åldrar och vikt. De flesta män bär Speedo-typ badbyxor. Linnen och sandaler är populära.

4 Följ affärsetikett i din klänning. Kvinnor bär kostymer eller klänningar med jackor. Du måste ta slang och sandaler med ett medium häl. För smink, använder ett pulver och en ljus läppstift som kompletterar din hy. Män bär kostymer med sidenslips. Bära en tre bit kostym endast om du är en verkställande. Om du bär en kortärmad skjorta, inte bära slips. Du bör planera att bära ett läderbälte och skor.

5 Järn dina jeans. Jeans bärs av en mängd olika åldersgrupper och anses lämpliga för både tillfälliga och semi-formella tillfällen. Du måste se till att dina jeans passar bra och har inga hål, fransiga kanter eller plåster. Normalt ett bälte bärs med jeans.

6 Ta kostym smycken, om du vill ha några. Du vill att folk ska kunna säga att det är falska eller billigt för att undvika att bli rånad. Försök att hålla sig borta från guldet, även om det är falska guld.


  

Kommentar