Hur man packa personliga saker för Travel

February 15

Hur man packa personliga saker för Travel


Med den ökade säkerheten på flygplatser, många människor undrar hur man korrekt packa sina väskor innan en resa. Det finns många saker som är för närvarande olagligt att sätta på ett flygplan, så det är viktigt att göra dina läxor innan du packar dina personliga saker för resor.

Instruktioner

1 Inkludera allt. Gör en lista över alla objekt som du behöver på vägen och sedan göra en genomgång i dig ditt sovrum och badrum. Pricka av varje objekt som du lägger till dina väskor.

2 Besök flygbolagets hemsida eller ring bärare. Fråga om allt du planerar att ta med är tillåtet. De flesta personliga tillhörigheter, såsom finger Clippers och nagelfilar, är tillåtna ombord. Övriga poster är tillåtna endast i incheckat bagage, medan andra är tillåtna i handbagage. Kontrollera med flygbolaget för en lista över förbjudna föremål innan den förpackas. Många bärare webbplatser lämna denna information, och du kan kontrollera med flygplatsen.

3 Packa dina personliga saker i klara, förseglingsbara plastpåsar. Du kan använda en necessär som kommer med ditt bagage set, så länge det är fodrad med plast. Sätta något som kan spilla i en plastpåse. Dra åt kapsyler och lock på behållare och förslut påsen stängd.

4 Minns 3-ounce regeln. Alla personliga rengöringsartiklar som schampo och balsam måste vara i behållare om högst tre uns. Du kan vanligtvis hitta dessa små plastflaskor på din lokala rabatt butik eller apotek kedja i avsnittet toalettartiklar.

5 Ta dokumentation för alla receptbelagda mediciner. Detta gäller särskilt för kontrollerade ämnen som ****.

Tips

  • Placera alla personliga tillhörigheter i en påse, för att göra det lättare för flygpersonal att kontrollera ditt bagage om det finns ett problem.

  

Kommentar