Hur man håller Tube kokkärl läcker

July 14

Tube kastruller kommer i två varianter: enkla och dubbla bit set. Att välja rätt pan för din tårta kommer att hjälpa dig att undvika olyckor i köket. Läckande vanligen inträffar när du använder fel pan för att baka en kaka. Om du bara har en enda typ av röret pan, kan du vidta åtgärder för att förhindra att pannan läcker smeten i ugnen.

Instruktioner

1 Titta på din röret pan att avgöra om du har ett enda stycke eller tvådelade pan. En flyttbar centrum visar att du äger en tvådelad pan benägna att läcka.

2 Ta ett tips från läckande spring kastruller: linje pannan med bakplåtspapper. Placera en bit bakplåtspapper på en yta och ställ in röret pan ovanpå. Rita konturerna av basen av kokkärlet på pergament med en blyertspenna. Klipp denna cirkel med en sax. Plocka upp pergament och placera den på toppen av pannan. Rita en cirkel som motsvarar det centrala röret av pannan och skär denna mitten och utåt. Placera donut-formade bakplåtspapper i botten av röret pan innan du häller i smeten.

3 Se till att mittdelen av röret pan passar tätt inuti den större delen. Täcka det yttre av pannan genom att tätt linda basen av röret pan med ett ark av aluminiumfolie.

4 Välj rätt kaksmeten för din panna. Baka flesta kakor och jäst bröd i ett enda stycke röret pan. Du kan göra ängelmattårtan och tjockt skum kakor utan tjock Smet läcker från mellan de tvådelade röret pan delar. Se Resurser för en ängelmattårtan som kommer att arbeta i en tvådelad röret pan.

5 Placera kakan på en plåt medan bakning för att fånga eventuella läckor från pannan.


  

Kommentar