Hur man gör en landningsbana Stage

June 2

Hur man gör en landningsbana Stage


Om du är värd en modeshow eller skönhetstävling, en av de viktigaste faktorerna att tänka på är banan eller catwalken. Om det finns en hel del gäster planerade för händelsen, höja modeller eller festtåg tävlande på en scen kan se till att alla kan se dem när de går ner på catwalken. Däremot behöver du inte behöver köpa en dyr bana för ditt evenemang. I stället kan du köpa eller hyra saker som behövs för att bygga en bana scen och sätta ihop själv.

Instruktioner

1 Bestäm mått du vill ha för din bana skede. Längden beror på hur länge du vill modellerna eller tävlande att gå på catwalken och hur många modeller du vill ha på catwalken på en gång. Bredden bör vara minst fyra fötter över att se varje modell eller tävlande kan gå säkert ner det.

2 Hyra eller köpa flera trä, heltäckningsmattor scen plattformar. Plattformarna bör alla vara av samma storlek, åtminstone åtta inches i höjd och fyra inches i bredd.

3 Line scenen plattformar i området i rummet där du vill att banan ska placeras.

4 Tryck plattformarna nära varandra så det finns inga luckor som modellerna eller festtåg tävlande kan falla igenom.

5 Gå banan själv innan evenemanget för att säkerställa plattformarna är jämna och göra en smidig, lätt promenad för alla modeller eller festtåg tävlande.

6 Häng en svart ridå där banan börjar så att dina modeller kan gå ut bakifrån det innan du går på banan.


  

Kommentar