Henckels kök bestick

November 15

Henckels kök bestick


För alla angelägna amatör eller professionell kock, är det ett absolut måste att ha bra uppsättning knivar. JA Henckels är en av de äldsta och största knivtillverkare - anses vara bland de allra bästa kök verktygsmakare. Företaget är baserat i Soligen, Tyskland, och har funnits på marknaden sedan början av 19-talet. Följande knivar är ett urval av de mest carving knivar som Henckels tillverkar. De har varit varmt smidda-tillverkade för att erbjuda hög hållbarhet, styrka och vikt. De har trippel nitas med en klassisk och god design, så att handtagen är hållbara och bekväma. Och de är gjorda av kolstål och rostfritt stål.

Professional S Meat Cleaver

6-tums köttyxa med en stor vikt används för att skära genom tjocka bitar av kött och ben. Det säljs på runt $ 110, men du kan köpa den för $ 74,99 från den officiella Henckels hemsida.

Professionell Flex Slicer

Skivning kniv är 10 inches lång med en enorm balans och skärpa som krävs för carving antingen rå eller kokt kött. Det vanliga priset för denna kniv är $ 142, men på den officiella hemsidan den är tillgänglig för $ 109,99.

carving gaffel

Denna gaffel är cirka sju inches lång och används för att hålla kött stilla medan carving. Det medföljer vanligtvis en åtta tums skiv kniv som en tvådelad uppsättning, som är tillgänglig från Henckels webbplats för $ 99, minskade från 260 $.

asiatisk Set

Detta tvådelade uppsättning knivar har en liten, 4-tums panorering kniv och en 7-tums Santoku Hollow Edge kniv och kan köpas online från $ 129,99. Dessa används främst för känslig carving, såsom fisk.


  

Kommentar