Potträning Tekniker för djur

March 11

Potträning Tekniker för djur


Uppskattningsvis 63 procent av alla hushåll i USA har ett husdjur, enligt ASPCA. Detta motsvarar ungefär 160 miljoner hundar och katter, varav många bor en majoritet av sin tid inomhus. Utbildning din hund eller katt att inte göra en enda röra inne i huset är mycket viktigt. Att ha en hund eller katt som är ordentligt potta utbildad sparar tid i sanering och även ger ett hälsosammare hem. Potträning ett husdjur har utvecklats under åren som nya metoder har tagits fram, men de grundläggande principerna är desamma.

One Step Ahead of the Dog

Potträning hundar är lättast när de är unga valpar. I detta skede är de lärande och allt i livet är nytt. Det är en bra tid att lära dem korrekt beteende medan skiffer är ren. Var noga med att ge hunden den bästa chansen att lära sig genom att vara ett steg före det och ta hunden utanför omedelbart efter varje måltid och dricka vatten. Ta hunden ut direkt efter det vaknar upp från en tupplur eller sova. Hundar brukar gå på toaletten vid dessa tillfällen.

Med användning av en spjällåda

Crate utbildning din hund är ett bra sätt att lära honom sätt och se till att han stannar lärt. Hundar tycker inte om att jorden sin egen sovplats och kommer inte att gå på toaletten i lådan. Var noga med att ta hunden utanför varje gång du tar honom ut ur lådan när han är ung, så att han kan lära sig att platsen att gå utanför.

Toalett Träna din katt

Aids att lära din katt att använda hushållstoalett finns i butiker och på nätet. Detta är ett nytt fenomen i potträning annaler för katter. Utvecklad av ledande hundpsykologer, veterinärer och kattuppfödare, fungerar den här metoden med kattens naturliga instinkter för att lära katten hur man använder toaletten. Det är ett naturligt och humant sätt att få hushållet katten ansluta sig till familjen att hålla allt ren.

Gammaldags kattsand Box

Metoden för att ge din katt med en låda full med kattsand i huset och en scooper i närheten har funnits i flera år. Lyckligtvis nog, katter är mycket rena djur och föredrar att gå på toaletten på sand eller smuts så att de sedan kan svepa en tass över den för att täcka upp det. Håll lådan i en privat del av huset och sätta katten i det. Hennes instinkter tar över och snart hon kommer att komma tillbaka till det när hon behöver.


  

Kommentar