Hur tillbringa en dag i stadsdelen Chelsea i New York City

March 10

Chelsea, det område i New York strax under Midtown West, är nu hem för många konstnärer som flyttade dit efter att undvika de höga levnadskostnaderna i SoHo. Mestadels bostadsområde i Chelsea har en stor gay community och rymmer många konstgallerier och restauranger. Du hittar massor att göra när tillbringa en dag i Chelsea distriktet.

Instruktioner

1 Ta i sevärdheter på vackra Chelsea historiska distrikt, som ligger inbäddat mellan 9 och 10 Avenues och mellan 20 och 21 gator. Särskilt vacker är grekiska Revival hus Cushman Row, byggd i början av 1800-talet av köpman Don Cushman.

2 Hänga på Chelsea Piers; denna gigantiska shopping och sport komplex på västra sidan har fritidsaktiviteter för nästan alla smaker. Det finns lekplatser för barn, skridskoåkning, skateboard och inlines områden, bowlingbanor och en hälsoklubb och spa.

3 Promenera till Hudson River Park, som passerar genom Chelsea som sträcker sig från 59th Street till batteriet. Denna park erbjuder en mängd aktiviteter, inklusive sport, segling och gemensamma anläggningar längs dess 5 miles av parker och vattnet. Det är en unik miljö för vandringar, båtturer och en mängd olika inlärningsaktiviteter.

4 Få färskt medan promenader genom blomområde. På detta område på 6th Avenue (mellan 26 och 29), lokala florister och distributörer köpa och sälja en mängd olika växter och blommor.

5 Överväga att ta en matprovning och kulturella vandringsleden under din tid i New York City. De Foods of New York Tours erbjuder unik och rolig mat provsmakning och kulturella vandringsturer genom Chelsea Market, Greenwich Village, Meatpacking District och SoHo. Turerna har inrättats för att göra besökarna känner sig som New York-bor, inte turister.


  

Kommentar