Hur man ansöker om en Taiwan visum i Sacramento, Kalifornien

November 6

Hur man ansöker om en Taiwan visum i Sacramento, Kalifornien


Amerikanska medborgare som är intresserade av att resa till Taiwan för turism eller affärsbesök på mindre än 30 dagar behöver inte visum. Alla andra kommer. Vid ansökan om visum, behöver sökande pass med giltighet 90 dagar utanför deras avresedatum. Passet måste vara fria från skador eller fel och tillräckliga sidor för de stämplats. Det rekommenderas att ditt pass har ett utgångsdatum på minst sex månader tidigare avresedagen och att det finns minst två tomma sidor tillgängliga.

Instruktioner

1 Besök webbplatsen för en tredje part pass och visumansökan bearbetningsföretag (se Resurser). Om du inte vill använda nätet, besöka eller har din utsedda representant besök närmaste konsulatet i San Francisco. Skriv ut viseringsansökan - hittat på nätet - och fyll i den på förhand.

2 Välj Taiwan som ditt resmål bland nationerna som anges. Webbplatsen kommer att hjälpa dig att avgöra om visum kommer att krävas för din resa.

3 Samla de dokument som krävs för att fylla i ansökan online. Poster ingår ditt pass, två 2-tums-by-2-tums färgpassfoton, köpta resplanen, ett kontoutdrag som visar tillräckliga medel för resan och ett personligt brev från dig till Taiwan ambassaden uppgifter om arten av din resa. Inkludera datum, destinationer, boende och annan relevant information. De reser i affärer bör innehålla ett affärsbrev på företagets brevpapper istället. Brevet bör införa resenären och hennes ställning inom företaget, vilken typ av sitt besök och den verksamhet som ska bedrivas, och vilken typ av visum hon begär såsom enda eller flera inresor verksamhet. En affärs inbjudan från det sponsrande företaget i Taiwan bör också ingå.

4 Lämna in ansökan på nätet. Det kommer att finnas frågor om demografi, brottslig verksamhet, tidigare besök, smittsamma sjukdomar, droger och fysiska eller mentala störningar. Det är viktigt att dessa besvaras sanningsenligt. Efter detta, betala fastställda avgifter plus avgifter bearbetning och välj leveransmetod. Skriv ut din bekräftelse som bevis på transaktionen. Du kommer att få instruktioner om var och hur du skicka dina verifikationer. Göra det i god tid.


  

Kommentar