Om Jack Russell Terrier Dogs

October 11

En hund som har varit ganska populär genom åren är Jack Russell terrier. De är kända för att vara energisk och lekfull och i allmänhet har en bra disposition. Jack Russell är inte en naturlig hundras, men har noga uppvuxna med vissa egenskaper. Denna artikel ger en kort översikt över några av grunderna i Jack Russell terrier.

Historia

Jack Russell terrier först uppvuxna i början av 1800-talet som jakthundar. Genetiskt är de består av många olika raser. De är uppkallade efter pastor John Russell för hans arbete i avels terrier. Det finns olika typer och storlekar, men de alla fortfarande omfattas av Jack Russell rasen.

typer

Termen "Jack Russell" är faktiskt används för att beskriva en mängd olika små terriers som nakna liknande egenskaper till varandra. Det finns långa, korta och medelhåriga sorter, samt olika storlekar.

Identifiering

Jack Russell terrier är ofta identifieras främst genom sin färg. Vanligtvis har de en vit kropp med bruna eller svarta fläckar runt ögonen och på ryggen. De har långa svansar och kortare öron.

Storlek

Jack Russell terrier kan betraktas som en liten till medelstor hund beroende på vilken typ. De är i allmänhet 15-18 pounds i vikt och 10-15 inches tall.

Funktioner

Några av de funktioner som markerar Jack Russell är deras färg, kompakta proportioner, flexibilitet och stadiga ben. Eftersom de i första hand föds som jakthundar, de uppvuxna med jaktfunktioner. De har en stark känsla av lukt och är byggda för att få in små, trånga utrymmen, till exempel ner djur hålor. På grund av deras jaktinstinkter, de tenderar också att vara oberoende.


  

Kommentar