Romantiska restauranger i Gresham, Oregon

October 4

Romantiska restauranger i Gresham, Oregon


Gresham, Oregon, ligger inbäddat tätt mellan Portland och Mount Hood, med Columbia River i nord en plats som erbjuder en belöning av olika lokala ingredienser för stadens många restauranger. Romantiker hittar några perfekta alternativ i Gresham, med ett brett utbud av menyalternativ och kök stilar och varma, mysiga atmosfär; perfekt för en utekväll med den speciella personen.

Boccelli s Ristorante

Boccelli s Ristorante ligger i centrala Gresham och specialiserar sig på italiensk mat. Restaurangen har en luftig men ändå mysig känsla, med levande ljus ger värme efter solnedgången. Boccelli serverar mer än 25 pastarätter med lokala råvaror, liksom biffar och vegetariska objekt; gnocchi är fantastiskt. Det finns en liten vinkällare med en omfattande vinlista, och se till att spara utrymme för att prova den fantastiska dessert-menyn. Boccelli är öppen dagligen för lunch och middag.

Boccelli s Ristorante
246 N. Main Ave.
? Gresham, OR 97030?
503-492-9534
? boccellis.net

koji Osakaya

Koji Osakaya ligger på Hogan Road nära Stark Street i norra Gresham, och serverar japansk mat, inklusive sushi, tempura, teriyaki, curry och udon. Sushi skivorna och kombinations middagar är perfekt för två personer att dela, och misosoppa är utmärkt. Koji är öppen dagligen för lunch och middag och erbjuder en mysig miljö.

koji Osakaya
3070 NE Hogan Drive
Gresham, OR 97030
? 503-666-6262
kojiosakaya.com

Bryant Station Restaurant

Bryant Station är en av de få fine-dining anläggningar i Gresham området. Ligger på den östra sidan av centrum Gresham använder Bryant Station lokala och regionala ingredienser för att skapa läckra biffar, skaldjur och pasta. Rosmarin pesto rack av lamm och vild lax med dragon smör är bland menyhöjdpunkter. Det finns nattliga specialerbjudanden, varav några är en bristvara och kräver en måltid reservation. Restaurangen är öppen onsdag till lördag för middag, med en \ "bistro timme \" sparka igång den första timmen av driften varje dag, med specialerbjudanden på vin, öl, drinkar, aptitretare och förrätter.

Bryant Station Restaurant
835 N. Main Ave.
Gresham, OR 97030
503-674-8961
bryantstation.com


  

Kommentar