Hur man ansöker eyeliner till små runda ögon

August 20

Hur man ansöker eyeliner till små runda ögon


Om dina ögon är små och runda, kan du ha stannat borta från eyeliner att undvika att göra dem verkar mindre. Om så är fallet, ge eyeliner en ny chans. Hemligheten att bära eyeliner framgångsrikt är att förbättra dina ögon snarare än överväldigande dem. Du kan göra dina ögon verkar både mer vidöppen och något långsträckt med hjälp av eyeliner.

Instruktioner

En Prep ögonen för makeup genom att tillämpa öga primer på rena lock från fransraden till ögonbrynsbenet. När primern absorberar, släta på ögonskuggsbas, från fransraden till ögonbrynsbenet också. Primer och bas är viktigt för ögonen, även om du inte tänker på att bära ögonskugga. De ljusare ögonlocken och hjälpa din eyeliner håller längre och verkar levande. Damm transparent puder över ögonlocken för att ställa in primer och bas.

2 intensifiera din lash linjer genom att arbeta en krämig vattentät eyeliner i din övre frans säng. Använd mörkbrun eller grå i stället för svart för att undvika att göra dina ögon verkar mindre. Du är inte foder dina ögon ännu --- du bara köper lash linjer visas tjockare och frodigare. Om du vill ha lite eyeliner på dina nedre fransarna också, hålla handen mycket lätt och begränsa din produkt ansökan till de yttre hörnen av ögonen. Mörk eyeliner på din nedre fransarna kommer att göra dina små runda ögon ser mindre och mindre öppet. Använd ett öga smetar borste eller bomullstuss för att mjuka upp eyeliner så att den inte verkar hård eller hård.

3 Använd en vattentät flytande eyeliner i samma nyans som den krämiga eyeliner på övre franskanten. Prop armbågen på ett bord eller bänk när du placerar toppen av liner pensel i mitten av fransraden, över pupillen. Håll eyeliner nära dina franskanten när du flyttar mot den yttre ögonvrån. Tjockare linjen gradvis när du tar eyeliner längre ut. Med början i mitten av ögat i stället för på de inre hörnen förhindrar dina ögon från att titta litet. Wing den flytande eyeliner något vid ändarna för att öppna upp ögonen. Denna katt öga effekt förlänger ögonen.

4 Öppna dina ögon ytterligare genom att tillämpa en krämig Ijusreflekterande peachy eller kött ton eyeliner till den nedre kanten --- eller vattenlinjen --- dina ögon. Detta är ett trick för att subtilt lysa dina ögon. Såvida inte produkten är mycket ren eller om du försöker skapa en mod-inspirerad look, hålla sig borta från vita eyeliners som vanligen används på vattenlinjen, eftersom dessa inte är mycket naturligt.

Tips

  • Om du vill bära ögonskugga, tillämpa den i stället för transparent puder i steg ett.

  

Kommentar