Hur man undviker dålig andedräkt med en Tongue Piercing

November 29

Hur man undviker dålig andedräkt med en Tongue Piercing


Du kanske älskar tanken på en tunga ring, men inte möjligheten att dålig andedräkt kan orsaka. Eftersom tunga ringar hål i tungan och använder ett smycke, är förekomsten av matrester och bakterier samlas i hålrummet hög. Detta är den främsta orsaken till lukt eller lukter från munnen även utan tunga piercingar. Ta lämpliga åtgärder för att ta hand om din mun och din piercing bidrar till att förhindra en oönskad lukt som kommer tillsammans med din nya mode uttalande.

Instruktioner

1 Ta ut tungan piercing noggrant från munnen. Detta bör endast göras efter den inledande läkning har ägt rum, i allmänhet cirka åtta till 16 veckor. Upprepad avlägsnande och utbyte av tungan ringen kan irritera huden runt piercingen så bara ta bort piercing för en djuprengöring en gång i veckan eller så.

2 Koka vatten för vissa typer av tunga smycken, såsom plast eller vissa metaller. Vissa plaster kan förvränga eller missfärgas genom att gnugga alkohol, så kokande vatten för att sterilisera dessa är bäst. För de flesta metall smycken, gnugga alkohol fungerar bra. Om du är osäker, kontrollera med den plats du köpte smycken för god vård.

3 Sänk smycken i kokande vatten eller steril tvättsprit i 10 till 15 minuter.

4 Rengör munnen ordentligt medan smycken blötläggning. Borsta tänderna som vanligt, sedan skrapa tungan med en tungskrapa. Detta kan inte göras medan smycken är på plats, så att använda det nu är en god praxis så allt rengörs på en gång. Skrapa på ytan av tungan bakifrån och framåt, går så långt tillbaka som möjligt. Skölj skrapan efter varje pass.

5 Skölj munnen med antiseptisk munsköljmedel.

6 Ta bort smycken från vattnet eller alkohol. Om det var i alkohol, skölj den i rent vatten, eftersom alkohol irriterar tungan om de lämnas på smycken. Ställ smycken på steril kompress för att torka.

7 Sätt tillbaka smycken i tungan när det är torrt. För regelbundet underhåll mellan sterilisering och tunga avskrap, skölja munnen dagligen med antiseptisk mun skölj när du borstar tänderna, och kontrollera din piercing regelbundet för någon mat eller partiklar som fångats i kaviteten.


  

Kommentar