Billiga hotell och stugor i White Beach, Puerto Galera

August 7

White Beach är en av 32 stränder i Puerto Galera-en av de mest utvecklade turistorter i Filippinerna. White Beach är full av fisk och skaldjur restauranger, barer och nattklubbar tillsammans med souvenirbutiker och tatuerare. Under sommaren och runt påsk, priserna stiger med så mycket som 300 procent som turister från närliggande Manila svämma området, men lågsäsong du kan hitta billiga hotell och stugor, många av dem direkt på stranden.

Marco Vincent Resort

Marco Vincent Resort Hotellet ligger på stranden i staden White Beach. Skattesatserna på resort börjar på $ 99 men varierar på vilken tid på året. (Löpande priser och med februari 2010.) Rummen med frukost, luftkonditionering, pool, bubbelpool, trådlöst internet, kylskåp, drottning storlek sängar och satellit-TV.

Enheten 503 Cityland 10 Tower 1
156 HV Dela Costa St. cor.Ayala Ave.
Makati City, Filippinerna
63 920 951 0128
marcovincent.com

Grå vägg Resort

Grå vägg Resort är en liten 15-rums hotell med blygsamma rum ligger på stranden i White Beach. Standard-rummen har luftkonditionering, kabel-TV och varmt och kallt vatten för duschar. Luftkonditioneringen är en stor sak i det här landet där vädret är mycket fuktigt. Deluxe rum har samma bekvämligheter, men är något större och har en balkong. Anläggningen har en utomhuspool, ostron bar och en buffé. Skattesatserna varierar med säsongen.

GF Kanumayan Hotel 2317 Leon Guinto St.
Malate, Manila, Filippinerna
+632 338 1002
graywallresort.com/

Den Franklyn Beach Resort

Den Franklyn Beach Resort ligger i White Beach och är ett billigt sätt att njuta av en semester. Om du gillade boenden på Gilligan ö då du kommer att gilla Franklyn Resort stil logi. Native inredningen är precis tillräckligt för att hålla den varma tropiska solen ur ansiktet och ger dig något annat än marken för att lägga huvudet på. rum stugan stil alla har utsikt över havet på en kulle med utsikt över White Beach. Varje rum har en säng, takfläkt, toalett och dusch. När du inte är i din hydda kan du spendera din tid vid poolen eller snorkla på stranden. Detta är en exklusiv version av vad de infödda kallar "nipa hut". Priser börjar på $ 35 i februari 2010, men kommer att gå upp under påsk och sommarmånaderna.

Franklyn Beach Resort
Palangan, Puerto Galera
Oriental Mindoro 5203
filippinerna
+632 522 3738
franklynresort.com


  

Kommentar