Hur man gör boka Motel

January 7

Hur man gör boka Motel


Planera din nästa semester innebär att hitta boende. Oavsett om du bor i en femstjärnig resort eller en ekonomi motell, kan reservationer se det rum du vill kommer att vänta på dig. Reservationer behövs inte, eftersom alla Motell hyra rum för alla som går in, under förutsättning att de har lediga platser. Men reservationer är det enda sättet att säkerställa att du får den typ av rum som du vill.

Instruktioner

1 Kontrollera webbplatsen för önskad motell kedja, eller besöka en sajt som hotels.com, Travelocity eller Expedia att se en lista över alla Motell som finns i din destination.

2 För att boka på nätet med hjälp av motellets webbplats reservationer centrum eller en resa webbplats. Dessa platser erbjuder ofta rabatter på hotellrum.

3 Ange din check-in och checka ut datum, antal vuxna och barn som bor i rum och antalet rum som du behöver. Visa tillgängliga rumstyper och välja den du vill. Boka rummet genom att ange ditt namn, e-postadress, hemadress, telefonnummer och kredit- eller betalkort.

4 Bekräfta din bokning genom att se all information som du har matat in är korrekt och skicka in din ansökan. Behåll en kopia av bekräftelsenumret för din bokföring. Obs: Vissa motell kommer att debitera ditt kredit- eller betalkort omedelbart; andra kommer bara använda den för att hålla din bokning. Avbeställningsvillkor varierar beroende på Motellet där du gjort din bokning.

Tips

  • Ring din valda motell egenskapen att göra en bokning via telefon. Reservationer specialist på din Motell behöver samma information för att göra din bokning så du ger när du gör bokningar online.

  

Kommentar