Hur du tar bilder som en modell

November 24

Hur du tar bilder som en modell. Vissa människor är naturligt fotogenisk, men det är en talang vem som helst kan utvecklas med lite övning. Det finns många skolor och även TV-program avsedda för att lära folk hur man tar bra bilder. Följ dessa steg för att släppa loss din inre supermodellen och vara mer fotogenisk.

Instruktioner

1 vara bekväm i din egen hud. Du behöver inte vara en modell för att ta bra bilder. Självförtroende lyser igenom i bilder, men det gör osäkerhet. Om du lägger dina armar på ett visst sätt, täcker munnen eller ser ut som om du döljer något, då du inte kommer att se attraktiv.

2 Spela upp dina tillgångar. Modeller har brister, men de lär sig hur man arbetar med dem. Tona ner din genom att flytta fokus till dina bättre funktioner. Om du har stora ögon, så se till att du inte kisa. Om du har en lång hals, sedan visa det. Poängen är att ta vad du har och använda det till din fördel.

3 Vet dina vinklar. Du kan faktiskt ha en "bra sida." Vissa vinklar kan vara mer smickrande än andra. Till exempel, vill du inte att luta huvudet bakåt för långt eller näsborrarna ser enorma. Leka med poser för att se vilka du gillar bäst.

4 Skift din vikt. Stående rakt fram med din vikt jämnt fördelad kan få dig att se stel eller rejäl i bilder. Förvandla din kropp till en liten vinkel eller flytta din vikt på ena sidan. Det ser mer naturligt och har en bantning effekt. Kändisar visar detta ofta på röda mattan.

5 praxis i en spegel. Detta kommer att hjälpa dig att bli mer fotogenisk. Du vet hur du ser ut i varje pose.

6 Utveckla en trigger för att hjälpa dig att slappna av framför kameran. Tänk på en glad upplevelse eller någon som får dig att skratta. Att säga "ost" fungerar inte för alla.

7 Tänk som en modell. Gör de ställningar du gillar mest andra natur. När du är i framför kameran, gå in på dem automatiskt. Dina bilder kommer att komma ut bra och folk kommer att tycka att du är naturligt fotogenisk.


  

Kommentar