Hur man lagar en Tender Crown Roast

November 21

Hur man lagar en Tender Crown Roast


För en huvudrätt värdig en semester middag, krona stekar lägga en blick av elegans till en familj fest. Stekar skärs från filén del av en gris eller lamm, och skapas genom att förena revbenen i en cirkel, snarare än att separera benen. Rostning styckningsdel vid en låg temperatur och fyllning av grillat med fyllning tillåter köttet att koka långsamt och samtidigt förbättra smaken. Både fläsk och lamm krona stekar kan lagas på samma sätt; den enda skillnaden är fläsk stekar för en längre tid.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 325 grader. Klipp bort överflödigt fett från köttet med kniven. Placera steken, med ben tips upp på hyllan i långpannan.

2 Gör en stor boll med aluminiumfolie och stoppa in den i mitten av steken. Aluminiumet kommer att hålla köttet öppen medan det kockar. Wrap spetsarna på köttet med folie för att förhindra uttorkning och placera långpannan avslöjats i den uppvärmda ugnen. Ställa in timern för en timme.

3 Förbered fyllningen medan grillat kockar. Värm 3/4 kopp vatten i en liten kastrull på spisen.

4 Häll buljong granuler och varmvatten in i medelstor skål. Om du använder aprikoser eller körsbär, skär dem i lagom stora kuber. Tillsätt körsbär, aprikoser, tranbär eller russin i skålen. Låt skålen stå i fem minuter, men inte rinna.

5 Värm smör eller margarin i stekpannan på medelhög värme. Hacka löken. Det bör vara ca 1 kopp hackad lök. Koka löken i den varma smöret tills det är öm, men ännu inte brun. Lägg salvia, mejram och svartpeppar och koka i ytterligare fem minuter. Löken ska börja vända en gyllene färg.

6 Tillsätt vinäger och vin till stekpanna och föra dem till en koka. Rör ofta tills vätskan har avdunstat. Ta pannan från värmen.

7 Skär brödet i tärningar och hacka äpple. Det bör vara ca 4 koppar kubik bröd och en kopp hackad äpple. Kombinera bröd, äpple, lök blandning och fruktblandning i en stor bunke. Att skapa en fuktigare fyllning, tillsätt 1/4 kopp vatten.

8 Ta bort folien från centrum av steken när timern indikerar en timme har passerat. Löst packa fyllningen i kaviteten. Placera en stektermometer i centrum av fyllningen.

9 Smörj glas ugnsform med smör eller matlagning spray och lägga till resterande fyllning. Placera fyllningen bredvid grillat pannan i ugnen.

10 Cook lamm stekar och fyllning för ytterligare 30 minuter till en timme, eller tills termometern lyder 135 grader. Cook fläsk stekar för ytterligare 75 till 90 minuter eller tills termometern lyder 160 grader.

11 Ta steken och täck över den. Låt den vila i 15 minuter innan du skär. Att tjäna, skär mellan revbenen.


  

Kommentar