Hur du kopierar en bild till Cake isbildning

March 6

Möjligheten att placera en speciell bild på en kaka kan göra ett speciellt tillfälle oförglömlig. Från ett bröllop bild av en brud och brudgum på deras 25-årsjubileum tårta, till ett foto av en liten pojke som rider sin första cykel, kan den högra bilden ta en kaka till liv. Lägga till en bild till en kaka kräver specialiserad utrustning, men det kan vara värt att sträva efter.

Instruktioner

1 Köpa karamellfärg bläck och glasyr ark från en specialitet butik. Dessa kan användas på vissa modeller skrivare som också har kopieringsmöjligheter. Installera patronerna och placera fotot på kopiatorn. Karamellfärg patroner kommer att kopiera bilden på glasyr bladet.

2 Köp en specialitet skrivare som är avsedd för denna typ av uppgift. Denna typ av skrivare kommer automatiskt att beskära bilden till den storlek som krävs för glasyr ark.

3 Hitta ett lokalt bageri som specialiserat sig på denna typ av arbete och be dem att skriva ut foto för dig. Det kan kosta en del pengar, men det kan vara billigare än en ny skrivare eller bläckpatronerna.


  

Kommentar