Hur Corn rå nötkött

October 19

Hur Corn rå nötkött


Corned beef är grunden för den klassiska Reuben smörgås. Du kan beställa den genom pund från några bra deli eller så kan du köpa det välbekanta påsen finns i kött delen av livsmedelsbutik runt St Patricks Day. Eller så kan du helt enkelt göra din egen som de flesta människor som används för att göra. Det är inte svårare än saltning en kalkon eller göra pickles, och eftersom ingredienserna är billiga, kan du spara lite pengar.

Instruktioner

1 Hur Corn rå nötkött

En blandning av kryddor kommer smak din corned beef.

Kombinera alla ingredienser utom för köttet i en kastrull. Du kan använda en mindre kastrull och hälften av vattnet för att spara energi. Bringa blandningen till en koka och ta bort från värmen. Salt och socker kommer att upplösas och kryddor kommer att ha börjat att förläna deras smak till vätskan. Tillsätt resten av vattnet och rör om. Kyl till rumstemperatur eller 75 grader.

2 Hur Corn rå nötkött

Placera vatten, kryddor och nötkött i en påse.

Placera nötkött i en plastpåse eller en stor plast eller glasbehållare med ett lock. Häll beredd Corning blandningen över köttet och stäng påsen eller behållaren. Om du använder en påse, placera den i en skål eller bricka för att samla upp vätska som kan läcka.

3 Hur Corn rå nötkött

Refrigerate bota nötkött 40 grader.

Bota köttet i Corning saltlake i kylskåp i en vecka. Traditionella metoder som används salpeter för att bevara köttet vid rumstemperatur, men av säkerhetsskäl måste du hålla köttet kallt under denna process. Om utomhustemperaturen är genomgående kallt, kan köttet placeras på en säker plats där den kommer att stanna runt 40 grader Fahrenheit eller mindre. Det är okej om temperaturen sjunker ner i 30-talet eller ens 20s sedan saltkoncentrationen kommer att hålla träffas fryser.

4 Hur Corn rå nötkött

Skölj nyligen corned beef i kallt vatten.

Skölj köttet i färskt kallt vatten efter härdningsperioden på cirka en vecka. Pat nötkött torr och hålla i kylskåp. Din nötkött har nu corned och är redo för bräsera processen.

5 Hur Corn rå nötkött

Baka corned beef i en täckt ugnsform.

Laga din corned beef genom brännande den i olja tills den är brynt alla alla sidor. Lägg den i en 4-liter ugnsform och tillsätt tillräckligt öl för att täcka. Placera locket på och baka tills gaffel anbud eller ca 3 timmar vid 350 grader. Kyl till rumstemperatur, ta bort från vätskan och kyla. Skiva tunt för smörgåsar eller hash.


  

Kommentar