Olika frisyrer för svarta kvinnor

May 29

Afroamerikanska kvinnor har vackert hår. Från en naturlig "tillbaka till långa lås, det finns många stilar som kompletterar svarta kvinnor. Att veta vilken stil som fungerar bäst kan ofta bero på de aktuella hårstyling trenderna. Afroamerikanska kvinnor ofta söker stilar som är lätta att underhålla som är snygg och stilren nog att vara de senaste trenderna inom hår design, men ändå omfamna sitt arv och kulturell stolthet.

wraps

En wrap frisyr tar avslappnad hår och sveper det så att det faller i en inramning runt ansiktet. Avslappnad hår har behandlats med en kemisk relaxer att räta ut det. Efter relaxer tillämpas och sköljas ut, är håret kammat i en cirkulär krona. Den hålls på plats med en tunn design papper och hårspännen. Håret torkas därefter under en tork tills ingen fukt finns kvar. När väl styling papperet avlägsnas, håret lossas med en kam och är lätt böjt enligt så att det ramar in ansiktet.

Bobs

En bob frisyr är en populär stil som staplar håret i en skiktad genväg. Framsidan av håret är vanligen avsmalnande strax under ears.The baksidan av håret är skiktade och tenderar att vara kortare än den främre. En bobfrisyr är lätt att underhålla eftersom när det är utformade i, behöver den inte mycket mer än en enkel kamning så att det ser komplett.

dreadlocks

Dreadlocks är en frisyr som bärs av kvinnor i alla kulturer och raser. Afroamerikanska kvinnor kan bära dreadlocks genom att först vrida eller palm rullande deras naturliga hår för att tillåta låsen att börja bildas. Då är det bara en fråga om att ge håret tid att växa in i lås. När håret växer, har det kontinuerligt skärpas och rullade för att låta den nya tillväxten att bli dreded. Som de dreadlocks växa i längd, kan de bäras i en mängd olika stilar. Bär dem alla ned, eller swooping den övre delen tillbaka till en pontytail är några exempel. Dreadlocks kan också vara färgade en mängd olika färger för att ge intryck av höjdpunkter.

flätor

Det finns många stilar av afroamerikanska flätor. Vissa flätor är inredda med naturliga hår, medan andra införliva syntetiskt hår att göra flätor fylligare eller längre. Köpas inkluderar rastaflätor och mikro flätor. Rastaflätor är utformade genom att dela upp håret i sektioner från roten i hårbotten och tätt fläta det i sektioner till nacken eller längre. Micro flätor är vävt in i hårbotten för att ge sken av flätor eller ibland en lockig frisyr. Båda metoderna för flätning kan vara tidskrävande att genomföra, men är väl värt ansträngningen. De är mycket populära och kan ge kvinnor en stilrena eller en edgy look.

naturliga Styles

Många afroamerikanska kvinnor skygga relaxers och väljer att anamma deras naturliga hår. Stilar som rymmer detta inkluderar bleka skärsår, afros eller hår som hot trycks. Faded nedskärningar är stilar som håller håret lågt skuren eller rakade. Denna stil ger en mycket elegant och sofistikerat utseende. Afros kan bäras lite också, eller vuxit sig vara lång och flyter. Många kvinnor shoppa denna stil med en delikat blomma klippt i håret eller ett pannband.


  

Kommentar