Stugor i San Diego

February 2

Stugor i San Diego


San Diego, Kalifornien, är känd för sin året runt solsken och varmt väder. Samtidigt vistas i stugorna, har du en mängd attraktioner för din njutning som Sea World, San Diego Zoo, San Diego Gamla Stan, San Diego Maritime Museum, shopping, restauranger, gallerier, stranden och många andra platser.

The Beach Cottages

The Beach Cottages i Pacific Beach delen av San Diego erbjuder en- och två-sovrum stugor direkt på stranden. Alla stuga enheter är utrustade med fullt utrustade kök med kylskåp och kaffebryggare. Uteplatser är utrustade med bord, stolar, parasoller och lounger för utanför levande. Steg från havet, kan du surfa, bada, sola och njuta av en färgstark solnedgång. Söder om dessa stugor är 1,5 mil Boardwalk som sträcker sig till Mission Bay vågbrytare.

The Beach Cottages

4255 Ocean Blvd.

Pacific Beach, 92109

858-483-7440

beachcottages.com

Crystal Pier Hotel and Cottages

Crystal Pier Hotel and Cottages har över 20 stugor byggda på en pir som sticker ut över Stilla havet precis vid stranden. Du kan höra havet ljud under dig när du kopplar på utsidan däck komplett med lounger, bord och stolar med ett paraply för att skugga dig när du titta på sälar simmar i närheten surfa. Varje stuga har ett fullt utrustat kök, separat sovrum och vardagsrum. Dessa är mycket populära stugor och reservationer måste göras månader i förväg.

Crystal Pier Hotel and Cottages

4500 Ocean Blvd.

San Diego, CA 92109

800-748-5894

crystalpier.com

Redwood Hollow Guest Cottages

Registrerad som en San Diego historisk plats, var Redwood Hollow Guest Cottages alla byggda under åren från 1915 till 1940. Av de elva stugor, sju finns som uthyrning. Byggt i hantverkaren bungalow stil, dessa enheter sträcker sig från en studio till en- och två sovrum cottages.The skäl är inneslutna i grönskande trädgårdar och ger en lugn plats att koppla av. Redwood Hollow ligger i La Jolla, nära stranden, staden La Jolla och de många attraktionerna i San Diego.

Redwood Hollow Guest Cottages

256 Prospect St.

La Jolla, CA 92037

858-459-8747

redwoodhollow-lajolla.com


  

Kommentar