Romantisk Weekendresor i New England

December 19

Romantisk Weekendresor i New England


Följande tre alternativ för romantisk semester i New England erbjuder de bästa aktiviteter under rätt tid att göra dem. Detta innebär att verksamheten och logi inte kan vara billig, men de erfarenheter som du kommer att dela med din partner är säker på att bli oförglömlig.

Oceanside

Besök Nantucket, Massachusetts, tillsammans i slutet av augusti, när turisterna börjar avta. White Elephant Hotel är den mest exklusiva och eleganta på ön --- en perfekt oas för en romantisk helg. Hotellet är inrett mycket bekvämt, gör att gästerna känner sig hemma, och fåtöljer på deras privata strand kan inte vara slagen var som helst på ön. Den vita elefanten är rätt nära Brant pekar lätt hus, en fantastisk scen vid solnedgången. För middag, gå Nantucket gatsten till stan, en nyrenoverad restaurang med plysch soffor, dim levande ljus och indisk fusion mat att dela med din partner.

50 Easton St.
Nantucket, MA 02554s]
(508) 228-2500
whiteelephanthotel.com

Stad

Även resor till en stad som Boston kan verka stressande, om det görs på rätt sätt, kan du fokusera all din energi på romantik. På en varm lördagen i maj, efter att du har plöjt igenom vintern, ta din partner till de fyra årstiderna på Boston Common. Begära ett rum med utsikt över Public Gardens när du gör bokningen och berätta detta är en romantisk semester för lite extra-nice behandling. Medan du förbereder för din natt, har jordgubbar och choklad som skickas till ditt rum. För middag, besöka La Voile för franska köket och en europeisk atmosfär. Med allt inom gångavstånd eliminerar någon stress från din resa, så att du kan fokusera på varandra.

200 Boylston St.
Boston, MA 02116
(617) 338-4400
fourseasons.com

berg

Vermont under bladverk säsongen är verkligen något som ska delas, företrädesvis över drinkar med någon du älskar. När löven börjar ändra i oktober, besöker Hawk Inn and Mountain Resort. Här hittar du lugn och komfort tillsammans. Beställ Lovers Holiday paket för frukost i sängen varje dag av din vistelse, romantiska bubbelpooler med vin och sötsaker vid ankomsten. Med både en inomhus- och utomhuspool, är detta en perfekt plats att ladda batterierna tillsammans medan du tittar på bladen ändrar färg.

75 Billings Road
Plymouth, VT 05056
(800) 685-4295
hawkresort.com


  

Kommentar