Vad är en Bassinet Seat?

August 22

Vad är en Bassinet Seat?


Att flyga med en baby kan vara svårt. Vissa kommersiella flygbolag erbjuder en bassinet plats som ett alternativ för att tillåta barn att sova på något annat än sina föräldrars varv. Dessa bassinets är vanligtvis reserverad när du bokar din resa och kan inte vara tillgänglig på alla flygningar. Fråga när du gör reservationen att ta reda på om ditt flygbolag erbjuder KORGVAGGA platser.

till Bassinet

En bassinet är en plats för ditt barn att inte bara sova, men att spela och äta också. Bassinet säte i skottet, så att du har mer benutrymme och utrymme för att sträcka ut. När du väljer att använda en bassinet säte, behöver du inte betala för ett extra säte för ditt barn, du sparar kostnaden för en extra biljett. De flesta flygbolag tar ut en 10 procent avgift för ett spädbarn som rider på en passagerares knä. Men utöver denna avgift, finns det oftast ingen extra kostnad för en bassinet.

Eller inte korg

Eftersom liggdelen är fäst vid skottet, kan sätena vara svårt att få om de är bokade långt i förväg. Beroende på hur gamla dina barn, kan ett annat problem vara viktgränsen. För de flesta bassinets, det finns en viktgräns på 24 pounds. Bassinets på flygplan är vanligtvis 28 inches lång, 12 inches bred och 10 inches djupt.

Bassinet Alternative

För långdistansflygningar, vissa resenärer tror att köpa en extra stol för ditt barn är värt kostnaden. När du köper en extra plats, kan du säkra ditt barns bilbarnstol i den platsen. Detta är en praktisk lösning för många skäl. Ditt barn är redan används för att hans eller hennes bilsäte och kan ha en bättre chans att sova längre eftersom han känner sig trygg. Om du träffar grov turbulens eller har en grov landning, är ditt barn säkrare i en barnstol än i knät. Det kommer också vara bra att ha din babyskydd med dig när du kommer till din destination.


  

Kommentar