Hur Spot ett Fake Liz Claiborne Purse

August 30

Liz Claiborne är komplett sortiment av kläder, skor och accessoarer är efterlyst av män och kvinnor över hela världen. I synnerhet Liz Claiborne plånböcker är i hög efterfrågan, och som ett resultat, det finns de som har försökt att kapitalisera på linjen framgång genom att producera knock-off plånböcker. Om du är på marknaden för en Liz Claiborne handväska, akta oss för kopior. Se till att noggrant undersöka väskan och bekräfta dess äkthet före köp. Det sista du vill är att komma hem och upptäcker att du har köpt en bluff.

Instruktioner

1 Jämför påsen till bilder av autentiska Liz Claiborne plånböcker. Om väskan har några olika funktioner som en något bredare form eller en extra ficka, vet att det är en bluff. Alla plånböcker från ett visst mönster kommer att vara exakt densamma. Eventuella indelningar signalerar en replik handväska.

2 Känn material på väskan. Om det känns tunn eller billig, är det troligt en bluff. Om du tittar på nätet bilder och kan inte känna väskan, bedöma hur det ser ut. Billigare material kommer inte att se ut exakt som de högkvalitativa tyger och läder de härma.

3 Leta efter några lösa trådar. En äkta Liz Claiborne väska kommer inte att ha herrelösa trådar från luddiga sömmar. För att spara pengar på produktion, falska versioner har ofta dålig sömmar.

4 Tänk på priset på väskan. Om du köper en helt ny Liz Claiborne, bör priset inte vara dramatiskt lägre än i detaljhandeln. Även om du kan spara pengar med försäljning, är det inte troligt att en autentisk handväska från innevarande säsong kommer att vara så mycket billigare än i auktoriserade butiker. Om priset verkar för bra för att vara sant, är det förmodligen.

5 Undersök väskan hårdvara för obalanser och dålig kvalitet. På en viss handväska, bör all hårdvara vara samma. Detta innebär att dragkedjor, knappar, spännen och spännen kommer alla att vara samma typ av metall. Om väskan du tittar på har inkompatibla hårdvara, är det förmodligen inte är äkta.

6 Tänk på inköpsstället. Om du handlar på en high-end varuhus, är absolut äkta väskan. Om du köper från en auktion webbplats som eBay, be säljaren att bekräfta väskan äkthet. Läs även sin återkoppling för att säkerställa att han har en bra historia att sälja äkta plånböcker.

Tips

  • Lita på din gut. Om du tror att du tittar på en bluff, gå bort och spara dina pengar.

  

Kommentar