Idéer för enorma smycken för Män

May 21

De flesta män bär eller äger någon form av smycken såsom en vigselring, en fin armband, en kedja, en bekväm klocka eller ens en graverad sedelklämma. Oavsett vilken smycke män gillar att bära, de alltid vill ha den bästa stilen och mest fashionabla bit. Nästan alla klädföretag eller modeföretag göra smycken för män i dagens samhälle, men med varierande prisklasser och olika stilar.

Enorma klockor och ringar

Klockor finns i många olika stilar, färger och former. Det finns alternativ som vattentät, analog eller digital. Vissa klockor berätta månad och dag, andra har ett larm och en del även ger också en timer till kunden. För affärsmän eller sofistikerad man gör Fossil en klänning klocka som har en rostfri svart band med tre hand kvarts analoga rörlighet för $ 105. Denna klocka har "en ensam diamant som gnistrar i zenit av en skarp svart urtavla, inramas av en elegant svart jon-plated fallet" enligt den officiella Fossil hemsida. För män som vill spendera mer pengar på en klocka, såsom $ 2000, har Tiffany Ultimate Classic klocka en svart läderband med en kvarts resonator i rostfritt stål.
Ett annat smycken alternativ för män är en ring, som kan bäras av män av olika skäl. Det finns vigselringar, löfte ringar och vardags ringar. Ringar kan göras från vitt guld, gult guld, rostfritt stål och titan. Det finns många olika mönster och stilar för att passa vad behöver en människa har. En populär ring bärs av ogifta män är ett löfte ring som sådana kändisar som Jonas Brothers slitage. Denna ring kan vara valfri färg och någon design men står för en persons löfte mellan honom och Gud att hålla ren fram till äktenskapet.

Grymt halsband och örhängen

Halsband för män kan vara i form av en kedja, läder band eller dog tags. Kedjan stil halsband kan komma i vitt guld, gult guld eller silver och de varierar i längd med storleken på kedjelänkarna. Ofta något kan sätta på en mycket liten kedja såsom ett kors eller en unik hängande. Sådana hängen kan vara en skorpion, orm tand, marinkorpraler emblem eller en kinesisk symbol. En annan typ av hänge är hunden tag. Zales säljer en hund tag halsband av Russell Simmons smycken Co som är en "rostfritt stål och läder hängande med diamant accent" för $ 295.
Mäns örhängen är oftast dubbar i vitt guld, gult guld eller silver. De mindre dyra örhängen ställs in med cubic zirconia, medan mer pengar kan köpa diamant dubbar. Stjärnor som Michael Jordan, Will Smith och David Beckham har setts bära antingen nitar eller hoop örhängen.

Enorma manschettknappar och Tie klipp

Manschettknappar lägga till en elegant accent till vilken färg som helst. De kan förses med mannens initialer eller med ett idrottslag logotyp. Manschettknappar finns i olika former såsom martini glas, gitarrer eller sjöstjärnor. Tiffany and Company göra en manschett länk som är i form av en evig cirkel. Dessa manschettknappar är designade av Elsa Peretti och kan köpas i silver för $ 250.
Att gå tillsammans med manschettknappar, slipsnålar är en stor bit av smycken för män. Banden kan klä upp vilken färg som helst och fin slips. De finns i många olika färger och former. Framför allt gör Tateossian i London slipsnålar i silver och antingen alla en färg eller tre olika färger av inläggningar glas. Deras silver fontän slips klipp funktioner "en skarp störtade centrum som fokuspunkt" och kan köpas för $ 200.


  

Kommentar