Hur får man den gröna ut av hår från Klorerade pooler

January 16

Hur får man den gröna ut av hår från Klorerade pooler


Medan ett dopp i poolen är ett bra sätt att hålla formen eller att svalka på sommaren, många kvinnor med långa ljusa håret undvika pooler på grund av effekterna av klor på håret. Klor skador kan vända ljust hår mindre än härlig nyans av grönt, vilket kan kräva lite extra omsorg för att reparera. Lyckligtvis finns det flera billiga huskurer som skulle vända grönt hår tillbaka till blond och kommer att få dig tillbaka i poolen utan några bekymmer.

Instruktioner

1 Tvätta håret med tomatjuice. Massage 1/4 kopp outspädd tomatjuice i håret och sedan tvätta med schampo och skick som vanligt. Tomatjuice kommer att neutralisera den kemiska reaktionen som orsakas av klor.

2 Tvätta håret med något klädstil. Flera huskurer som rekommenderas för omkastning klor skada involverar bubbliga tillsatser som kommer att neutralisera de kemiska egenskaperna hos den klor. Blanda några matskedar bakpulver med vatten och form till en pasta som du kan använda som ett schampo. Eller, upplösa acetylsalicylsyra eller Seltzer tabletter i vatten och tvätta det ändå håret. Använd en generös mängd oavsett ämne du väljer och tvätta det med schampo efter noggrant arbetar med den i håret.

3 Skölj håret med pulveriserad saft. Surheten i citrusjuice kommer deaktivera klor effekter. Arbeta ett paket av pulveriserad lemonad i håret och tvätta ur med schampo.

4 Skydda dig från att få klor skada i första hand. Duscha med vanligt vatten innan simning kan ge dig ett visst skydd. Du kan också köra kakaosmör eller ett balsam som innehåller silikon genom håret innan du hämtar i poolen. Och speciella simning schampon på marknaden hävdar att skydda håret från klor skador.


  

Kommentar